GOTT NYTT ÅR!

Själv är jag hemma hos Tommy och ska äta hummer, de ni!
Jag fuskar så de står härliga till idag, men de är ju nytt år snart. Eller så de står härliga till? Nja, de va lite att ta i. Jag har ätit alla mina mål i itrim idag, å sen nu på kvällen så ska vi äta hummer. Man kan säga att de är första gången för oss, om man räknar bort dendär gången när jag var liten som jag ändå inte kommer ihåg. Förutom de att vi åt just hummer, och att mamma är allergisk mot allt utom räkor.(i skaldjursväg alltså)
Som sagt, Gott Nytt år! Det tänker jag ha!
Puss!

...

p.s
nu har jag klippt ner mina lösnaglar som tyvärr var en stor besvikelse då bruden som gjorde dem var totalt ointresserad av att göra dem ordentligt.. men något positivt med de var ju att jag från och med nu kommer kunna blogga lite mer igen :) d.s

Nu är den äntligen över

Nu är då julen igen (äntligen) över. Även om jag för första gången på många år faktiskt såg fram emot den. Men jag vet inte, den blir aldrig så perfekt som jag innan bestämt mig för att den ska bli, och det är antagligen därför också..
I år har jag i alla fall hunnit med att baka pepparkakorna, så nästa år kanske jag hinner med huset och lussebullarna också, vem vet? Det är ju egentligen inte så noga.
Lyckades bli magsjuk första dagen efter jul, så fick vara hemma från jobbet. Men det är sånt som händer. Hade tur att jag slapp ligga över julhelgen i alla fall, man blir lätt så ensam då..
Idag ska jag åka upp till Vansbro, till mina 2 (nyfunna) systrar däruppe. Men först ska jag släppa av Tommy och hans pappa i Ludvika. Men det ligger ju bara 1 timme ifrån, så det går bra.
Fick jättefina julklappar i år, främst en sak som Julia (min systerdotter) hade gjort i träslöjden. En nyckelhängare med körsbär på. Jäklar vad glad jag blev. Körsbär är ju de nya svarta för mig, så den satt verkligen som ett smeck! Å sen att den verkligen verkligen var fin gjorde ju inte saken sämre.
Eftersom jag var sjuk igår så har jag varit hemma idag, så nu sitter jag bara och väntar på att T ska sluta så att vi kan åka sen.

Bloggtorka

Jo, precis som vanligt efter ett tag. Återkommer snart igen.

Middag

Idag ska jag på middag hemma hos min storebrorsa Stefan.
Det måste ju verkligen kännas tacksamt att bjuda mig på mat nuförtin.

Helt galet

Jag tänkte ringa Magnus Betnérs agent för att ge ett tips om skämt han kunde dra.. gissa om jag blev måttligt ställd när det var Magnus själv som svarade! Jäklar säger jag bara, sen följer vi ju honom på twitter så vi vet att han var i Danmark på resturant. Härligt.
Jag fick biljetter till honom av T i julklapp, bättre kunde de inte bli! Så på fredag gott folk ska jag se Magnus Betnér

Fantastiskt

De blir inte långa inlägg, jag har inte lärt mig skriva med naglarna än..
- 1 kg igår. Nu totalt - 14 kg. Superbra tycker jag eftersom ni vet att jag fuskade så mycket förra veckan. Jag e supertrött på det här nu. Måste försöka hitta någon motivation. Just nnu tycker jag bara att alla som frågar och kommenterar är jättejobbiga. Ush!
Men de går över, imorgon känns de nog bättre igen..


förlåt för mitt dåliga humör..

Lussefika

Idag ska jag på lussevaka hemma hos kaptensparet. Men först ska jag in till stan (och hoppas på att inte bli sprängd). Tänkte köpa sånnadär som man klistrar på kläderna när man är liten å dom har gått sönder :D Men först på med ansiktet.. de tar sin lilla tid med dom här klorna :) puss

Hoppsimm

Var på simhopp idag för att kolla när barna tävlade. Moster hamnade såklart på en gång i kiosken för att sälja fika. Dom är så jäkla duktiga och jag är sååå stolt!
Innan så var det skämthopp med tränarna å jag satt som på nålar, men shit va duktiga dom är!
Efteråt åkte jag å hämtade T och nu har vi myskväll med allt därtill :)
Ska ge mig ut på internätet å se om de finns nåt kul å se ikväll. Imorgon bär det av hem till kaptensparet för luciavaka och glöggmys..
Ha en trevlig kväll allihopa..
juste, var å fixde naglarna idag som jag fick av Helén i - 13kgs present. dom blev skitfina, men de finns en anledning till att dehär inlägget blev så kort ;)

3 dje adventshelgen

Jag tänkte dra tillbaka klockan lite. Ungefär till gymnasietiden. Jag var ung, ganska dum, naiv, aggressiv. Ja ni vet så där som tonåringar är. Jag snackade en hel massa skit också. Om allt och alla. Vi var ett gäng tjejer, 4 st. Med våra pojkvänner. Jag, mamma och mormor bodde i en lägenhet lite utanför Södertälje centrum och jag hade en promenadväg till skolan på ca 15 minuter. På den vägen hände det alltid mycket. Jag, E och L möttes alltid upp för att gå tillsammans till skolan. Ofta så tjafsade vi på vägen. Men det var mina bästa vänner. En tjej till var med i den där gruppen. A. Denna grupp tjejer hade väldigt svårt att komma sams, och väldigt svårt att låta bli att snacka skit om varandra. Var inte den ena utstött så var det andra det osv.. Alla var lika mycket glappkäftare, å ändå skyllde vi på varandra. Dock var det oftast en som var utstött mer än dom andra och det var jag. Så har det alltid varit. I alla kompisgäng som jag har hängt. Jag träffade ibland på mitt "gäng" tillsammans på stan. Och jag fick bittert inse att dom inte hade tagit sig tid att ringa till mig. Jag har många många gånger undrat vad fan jag har gjort för fel? Varför är det alltid så att jag i alla relationer får vara den som jagar. Det är inte de att jag inte får vara med (oftast) utan jag är jättevälkommen om JAG ringer just i den stund som mina kompisar tillsammans har bestämt att dom ska göra nånting. Men det är aldrig någon som ringer till mig först för att börja planera. Jag känner mig alltid som någon som bara hänger på, som inte är medtänkt från början. Och visst, de senaste året har jag mått fruktansvärt dåligt och inte orkat höra av mig överhuvudtaget. Till någon. Men så här har mitt liv ALLTID varit. Jag gnäller inte, eller tycker synd om mig själv. Jag undrar bara vad jag har gjort för fel!?
Jag har haft bästa kompisar under en tid, som jag umgåtts jätte mycket med. Men sen liksom dör det ut. Och även hur jag än försöker vara en bra vän, lojal, snäll, ställer upp. Så verkar det aldrig räcka.
Så nu alla som verkligen har vänner, som hör av sig och vill planera saker. Ni som inte är den "sista" i telefonboken. HUR GÖR NI?
Jag har vänner, det är inte de de är frågan om, men jag har aldrig haft någon som verkligen prioriterar att ringa mig först!
Igår till exempel så skulle de "gamla" gänget ha middag. Och vet ni en sak? Jag var inte ens bjuden.
A smsade mig och frågade när vi skulle ses på fredag. Jag fattade ingenting. Hon trodde ju att jag var bjuden och vi skulle ses. Men ack så fel. Detta visade också på att jag ansåg mig vara med i gänget, men det var jag då antagligen inte. Jippi.

Jävla biverkningar

Har haft fullt upp och inte hunnit skriva. Idag är det idolfinal.. yeeeeeeeeeeeeeey!
Vem tycker ni ska vinna? bla bla bla...
På måndag är det återigen dags för vägning. Har idag insett att de fula som blivit på min mage inte är så farligt trots allt.. Skönt när man kommer till den insikten. Jag brukar vara rätt öppen med de mesta, men vissa saker håller jag för mig själv. Men nu har alla mina nära och kära fått se dessa bristningar, så nu kan jag lika bra prata om dom öppet. För dem som önskar så kan jag ta bild och visa, så ni ser att det ni kanske har inte är så farligt.
Biverkningarna nuda.. jag har börjat tappa massa hår.. och fått kantareller i ni vet vad. Haha!
Dags att behandla.. puss

En rubrik!?

Dagens fundering:
Varför envisas alla tjockisar med att klä sig i rosa?
Jag blir helt GALEN på det.. varför just rosa.. då ser man ju ut som en liten tjockis-gris. De enda som saknas är de röda äpplet för att man ska vara den kompletta julgrisen. Nu har jag joinat klubben. Jag har köpt en knallrosa velourdräckt. Superpassande så såhär i bantningstider. (SMILE) :)
Puss

Julhelgen är ju mysig

Hörde idag på radion att man kan köpa en färdig julgran i år. Dvs en sån där som är färdigklädd så att man bara kan fälla upp den och sen är den färdig. Nu efterlyser jag en box med julfirandet över lag.. jag menar tänk vad skönt det skulle vara att fälla upp julbord, tomte, klappar, knäck, släkt och vänner utan att behöva anstränga sig.. boxen skall gärna innehålla lite luciamys så här innan jul.. en extra bonus vore om det fanns någon som mig i boxen som sedan kan fira julen så jag slipper göra det själv och bara kan ligga hemma på soffan å ta igen mig.
Det jag menar är att jag inte förstår själva meningen med att ha en gran om man inte har någon lust att klä den..


Totalt ur-usel

Jag e så fruktansvärt dålig på att handla julklappar så jag blir helt trött. Eller jo, jag är supersuperbra förresten. Men bara när det gäller att handla julklappar åt mig själv. Det är jag tydligen en fena på. Men nu har jag lyckats få ihop några utan att jag blivit ruinerad för att jag köpt varannan åt mig själv.. tack och lov. Men igår kom jag hem med ett paket som det står "God jul Elin önskar Tomten"på men det är min - 10kg present, så det är inte sååå farligt ändå tycker jag :)

Nu har jag bara 2 klappar kvar att köpa och sen ska väl julen vara fullbordad.
Just nu ligger jag hemma på min säng, och i soffan ligger min jättesjuka mamma å hostar och nyser. KUL! Nu lär jag väl bli dålig till jul också, så jävla typiskt mig.
När jag var liten såg jag till att familjen fick sitta på huddingeakuten varenda jul för då hade jag öroninflammation jämt. Det har dock gått över nu tack och lov. Men för ett par jular sedan så hade jag magsjuka. Jag var totalt jättehänvisad till min systers källare där jag låg och sov hela juleafton igenom, å stackars Alexsander (som jag på den tiden var sambo med) fick fira alldeles ensam med min familj..

Jaja, nogbabblat. Nu ska jag sova.. eller nåt för jag har så jävla tråkigt!


Det är ju viktigt att våga bjuda på sig själv

Jag ÄLSKAR Maria Montazami, snacka om att kunna göra parodi på sig själv. Gud vad jag skrattar (egentligen inte åt) utan faktiskt med henne. Hon är ju bara för underbar!
I dagens avsnitt så gjorde hon en överraskningsfest åt sin make.. som hon de sista hon gjorde frågade om han kunde betala själv.. Det är väl ändå äkta kärlek? :)

Ååååh...

Ibland kan jag bli så jävla irriterad på sånna där "vet bäst" nissar. Vet ni en sak? Jag äääälskar fet mat, och jag står för det också. De bästa jag vet är pizza med extra ost, potatisgratäng med äkta grädde och beasås, köttfärssås med grädde, kladdkaka, thai-hämtmat, kinamat, pepparrotssås, mc'donalds (okej kanske inte favorit) men MAX hamburgare å deras smälta ostdipp å ja.. you name it! Jag ääälskar chips å cola.. jag älskar choklad och för att inte tala om glass. Det finns inget godare än rötjut. Och vet ni en sak? Jag står för att det är så. Jag vågar säga att jag är helt frälst på alla dessa delikatesser, som tyvärr får fettvolymen i kroppen att öka till skyarna om man inte lägger av med att äta det. Jag är rent ut sagt ledsen för vad alla dessa saker har gjort med min kropp. Och kommer att göra med så många andra. För förnuftet säger ju att man inte kan äta chokladbollar till frukost, det funkar inte så. Jag önskar att det var nyttigt, för de är ju så jävla gott! Det är inte så att jag inte tycker om nyttig mat. Jag gillar brocoli, sallad, gurka, vinegrette, olivolja, avacado osv.. Jag mår inte dåligt utav att börja äta nyttigt och ändra mina matvanor, snarare tvärt om. Det jag försöker säga är att jag blir så jävla arg på folk som säger "nä men ush, mcdonalds är så äckligt.. men jag äter där för att jag inte har tid att laga mat" eller "jag tycker egentligen inte om thai-mat, men de är ju så bekvämt" FUCK YOU! Folk försöker komma på ursäkter för att få handla och äta det som dom faktiskt älskar. Varför i helvete skulle annars folk bli fetare och `fetare, tror ni att jag är dum i huvudet? Det är klart som fan att dom flesta i dehär landet skulle vilja sitta med en chipspåse/chokladkaka eller vad man nu gillar varje kväll och mumsa. Men det kan man inte, för då blir man fet. Och det verkar som att folk tror att man blir fet för att man erkänner att man gillar sånnadär saker också. Och egentligen önskar att man kunde vräka i sig hur mycket som helst av allt helatiden. Jag tycker det är synd att människor har så svårt att erkänna för sig själva att dom faktiskt gillar sånna saker. För det låter ju mycket bättre om man säger "nej dedär är alldeles för sött för mig". Jag tycker inte det, för jag vet att dom flesta faktiskt ljuger. Då tycker jag att det är bättre att man är ärlig och säger som det är. "Jag äääälskar det, men jag har ätit för mycket slafs och får hålla band på mig" Försöööök inte lura mig.. för jag om någon vet hur jobbigt det är att stå emot. Och fortfarande våga säga att man är ledsen för att behöva göra det.










Ser det inte helt UNDERBART ut!?
(jaaaa de va superlänge sedan dehär)


Friskt önskat - hälften vunnet

Jag är sjuk! Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Men nu orkar jag i alla fall hålla ögonen öppna. Det skedde på jobbet. Imorse när jag vaknade var jag totalpigg. Sedan mitt i schemautdelningen så blev jag jättedålig och började kräkas. Ingen ville vara nära mig, alla satt med händerna för munnen. Härligt att man är så välkommen :)
Nu mår jag okej igen. Jag mår illa och jag är trött, men jag lever. Och ska sannorlikt jobba imorgon..
Dricker Cola-zero nu för att lugna magen lite. Nåt annat vågar jag mig inte på för sekunden.


Dagens fundering:

Vad fan spelar det för roll hur man stavar sitt namn? Emelie, Emilie, Emily, Emmily, Emelie. Madeleine, Madelene, Madelen, Maddelaine. Caroline, Karoline, Carolin, Karolin. Helene, Hellen, Helén. Elin, Eliin, Ellin. Katrin, Katriin, Catrine, Cathrine...DET UTTALAS JU LIKADANT I ALLA FALL!! Så varför lägger man tusentals kronor på att ändra en stavning? Om du inte är ute efter att byta namn, VARFÖR ÄR DET SÅ VIKTIGT HUR DU STAVAR DET!?
I Sverige får man ett namnbyte gratis/person och liv. Det är (kan jag tänka mig) till för att du ska kunna ta din mans/kvinnas efternamn när du gifter dig. Därefter kostar det 5000 kr varje gång du vill byta namn.. Seriöst, har inte folk något annat att lägga sina pengar på så kan jag ställa en hatt utanför dörren så får ni gärna lägga dem där. Jag säger absolut inget om det.

Fruktansvärd dag

Mer än så säger jag inte, men man får ju vara tacksam över att saker och ting oftast inte är så illa som man tror. Idag är jag ytterst tacksam över att det inte är så. Kom ifrån jobbet kl 18.30 idag. Hade inte hunnit äta varelse mellis eller middag. Ni kan ju tänka er energinivån på mig då da.. Är helt slut fortfarande, vill vara dö i soffan. Håller på att koka lite kaffe, sen blir det livvakterna å därefter tvär sova på en gång. För att sedan vakna upp till en ny dag, förhoppningsvis lättare.
God Natt!

Tipshörnan

När man blir lite sugen på att fubba så är ett bra tips att gå till godis/chipshörnan och kolla in vad det verkliga kalori-intaget är på den produkt man tänkt köpa. En vuxen människa ska äta ca 2000 kcal/dagen för att hålla vikten. Ett ägg extra om dagen (det vill säga 100kcal) ger en viktuppgång på ca 5 kg/år. Det är fruktansvärt mycket om man frågar mig, och ett litet ägg är ju inte direkt svårt att stoppa i sig extra även när inte nöden kräver. Men VET ni vad en toblerone på 100gr innehåller? 2200kcal. Bara den är MER än vad en vuxen människa ska få i sig under en hel dag!!!
Jag börjar nu förstå att min uppfattning om att jag har förbränt en hel amerikansk pizza med extra ost bara jag gått en långsam promenad runt huset varit totalt snevriden. Det börjar faktikst gå upp för mig att saker och ting innehåller så mycket mer än man tror. Kan vara bra att tänka på när man har tänkt att fuska, kolla först vad sakerna innehåller. Sen kan jag svära på att du inte är så sugen längre..

Visst jag låter säkert som en pet-fia just nu, och det är meningen.. jag har aldrig någonsin funderat över vad saker innehåller innan, men jag tackar jag vet inte vem för att jag äntligen har börjat göra det..

Kan ju tillägga att toblerone är bra gott, men definitivt inte varje dag. Och definitivt inte nu!
Puss



Min min när jag insåg vad saker innehåller...

Jamen har man sett på maken


Såhär mycket har jag gått ner sen sist jag mätte 103 cm. Nu är det "bara" 94 cm


Såhär mycket har jag gått ner totalt..tänk att min mage var sådär stor innan..


En liten fundering

Dagens fundering: Detta med OLW-reklamen. Den gynnar ju egentligen inte OLW överhuvudtaget, det gör ju bara att fler går och köper just "fredagsmys" det vill för mig innebära Estrellachips. Jag tror faktiskt inte att jag känner någon som köper OLW chips. Dock så rockar OLWs ostbågar.. Så hur tänkte dom egentligen när dom gjorde den där reklamen undrar jag?


Första besöket hos tandläkaren avklarad

Har nu varit hos tandläkaren på första besöket av min tripp dit. Lagade ett hål som tydligen såg ut att göra jätteont. Jag hade inte känt ett skit, men de är väl nå fel på mina nervbanor eller nåt. Bedövningskrämen rann ner i halsen, så halsmandlarna blev bortdomnade, men de gör inget. Då känns de ju bara ännu mindre. Ser för tillfället ut som en strokepatient med dreggel som hänger i mungipan.
Var ute och käkade lunch med storasyster också. Fick nagelförlägning i - 13kg present. Blev skitglad, har funderat på de väldigt länge nu. Kunde ju givetvis inte hålla mig, så sprang dit på en gång och bokade tid den 11 dec. Så från och med då är jag nog heltidssjukskriven och ligger nog bara hemma på sängen och gottar mig. Jag vill ju inte förstöra mina fina naglar, lika bra att redan nu anställa någon som kan torka mig i arlset, eller de kanske kommer automatiskt när man är heltidssjukad om man drar till med att man är riktigt riktigt riktigt sjuk, då får jag kanske egen hemtjänst :)

Just nu ligger jag också bara hemma och gottar mig, känner mig lite halvtrött idag, men har ju spännt mig så mycket hos tandis då jag är livrädd att gå dit, även om hon är världens snällaste och har chockrosa handskar, så är hon ändå lite läskig ändå..



Hejdååååå röda håret

Nu har jag gjort allt de som jag skulle idag. Tandläkaren blev en dyr historia, men de hade jag ju räknat med. Nästan 3000:- kommer jag få punga ut med, men sen är de väl bra hoppas jag. Verkstaden hade gjort fel, så nu ska bilen in på lagning igen. Dom hade missat en del i lagningen de va därför som huven inte gick å stänga ordentligt. Sen har jag färgat håret också, så nu har jag inget rött kvar :( Lika bra de, har inte råd med någon frisör-historia just nu.

Har tagit upp massa kläder från källaren, kan ha en hel den av de jag inte kunde nu. De är roligt:)



Veckans träning - check

Var och tränade med Camilla redan kl 8.30 imorse. Superskönt! Och nu är veckans träning klar för min del, om jag inte skulle få akut behov av att träna imorgon. Men eftersom jag oftast tycker det är skönare när jag är klar än när jag ska dit så skulle jag bli väldigt förvånad om så vore fallet. Camilla är dock skitduktig och är där flera gånger om dagen på onsdagar. Keep up the good work babe!

Just nu ligger jag hemma hos madre och väntar på att få gå till tandis (käftis låter ju så hemskt). Skulle egentligen varit där halv 11, men efter några samtal så gav jag med mig att komma lite senare, då hinner jag ju lata mig här en stund först:)

Dagens fundering:

Det är ju så sjukt dyrt att gå till tandläkaren, jag fattar egentligen inte varför det ska vara privat vård. "Tänderna tillhör ju inte kroppen" Nähe!? Varför har jag dom i munnen då, varför växer dom ut automatiskt och varför har kroppen gjort så att jag behöver dom för att överleva? Jävligt märklig förklaring tycker jag.. Inte tillhör kroppen.. pöh.. pyttsan, jävla skitsnack.. Ja ni anar ju en viss bitterhet här ja.. De är ju så jävla dyrt! Jag är bitter redan innan nu, för jag är medveten om 2 hål redan, hoppas att de inte blivit fler under året som gått..

RSS 2.0