Tycker det är sorgligt

Jag antar att det är någon därute som vill göra livet surt för en nära vän till mig. Sorgligt att du inte vågar stå för vem du är tycker jag. Den dagen du vågar det, den dagen kan vi snacka..

Dag 10 - Det här åt jag idag

Jag har väl inte hunnit med så mycket egentligen. Frukost - smörgås och mjölk. Lunch - 2 ägg och sen ska jag få fläskfilé till middag alá Tommy! Sååå gott.
Är sjukt bortskämd med maten, å de har jag alltid varit. Så tyvärr är jag inte så bra på att laga själv. Stackars mina ungar säger jag bara..

Helt fantastiskt nöjd med tillvaron..trots allt

Hade gått upp 2 kg i måndags igen, Kostkonsulten sa att de berodde på att jag varit sjuk innan. Jag vet inte, jag tror det beror på att jag ätit mer choklad än vanligt. Dieten är svår, Itrim är bra. Min mamma är bra..
Jag har färgat håret svart igen. Idag var jag på mary kay kurs hos mamma idag. Helén har börjat sälja sånna produkter, så om någon är intresserad finns det där. Vill något ha möte hos sig så får dem kontakta mig. Den som har mötet får 10% rabatt på alla varor. Helt fantastiskt pris..
Var med T idag i kungens kurva och lyckades komma hem med en ny telefon. Jag är supernöjd!
En samsungslur...
Annelie med familj (min syster) kommer hit på lördag och vi ska äta middag ute. Gud vad mysigt!
Längtar redan...
För er som inte vet så är min familjesituation lite speciell...
Jag har 6 syskon
Christian - Äldsta brorsan, som jag vuxit upp med, och umgåtts med hela livet
Helén - Äldsta systern som jag också vuxit upp med..
Stefan - Bror som jag fått efter pappa dog
Ingela - syster jag fått efter pappa dog
Annelie - syster som tog kontakt med mig precis innan vi visste att pappa var sjuk. En syster som är lik mig trots att vi vuxit upp på så olika ställen..
John - Bror som tog kontakt med pappa när han fyllt 18 år, för att få reda på "sanningen" frågan är bara vems sanning!?
puss!

VARNING VARNING VARNING

Jag tänkte passa på att här på bloggen utbringa en varning, angående schwarzkop. Jag köpte deras svarta hårfärg Natural and easy. När jag sedan skulle tvätta ur färgen så blev resultatet såhär i badkaret!
Jag vet att det ser ut som att jag har tappat färg i badkaret som jag inte har spolat bort, eftersom de ser ut som fläckar. Men såhär blev badkaret när jag stod i de och tvättade ur färgen..
När jag sedan hörde av mig till företaget så fick jag svaret "Vår färg blir inte sådär.." - så du påstår att jag ljuger "Jo, precis. Du får höra av dig till badkarsförsäljaren dert är badkaret det är fel på" Jag har färgat håret svart i flera år och har ALDRIG varit med om dess like, tur är att jag intetidigare använt denna produkt då jag blivit anklagad för att ljuga. Deras produkter blir inte sådär, det är bara ett tecken på att de är bra färg. Dessutom så måste man ju skölja bort ordentligt om man spiller....... Jävla idioter, jag kommer att gå vidare till reklamationsnämnden, såhär får det inte gå till...

RSS 2.0