Långpromenad

Började dagen med en relativt lång promenad från örby till högdalen och sedan tillbaka. Nu sitter jag och kollar på svenska Hollywood-fruar och skäms för deras vägnar. Hur fan kan dom ställa upp på något dyligt?
Imorgon är det träning+vägning igen. Det ska bli riktigt spännande. Det serveras potatisgratäng här i huset idag (en av mina favoriter) och jag ljuger ju om jag säger att jag inte är sugen, men jag känner heller inte behov av att äta hela tiden längre. Det blir som sagt lättare och lättare.
Ett litet tips till övriga som går på itrim är ju att krydda maten, allt funkar med vitlökspeppar (de blir rent ut sagt skitgott)
Nu tänkte jag stänga ner för idag, men vi hörs imorgon igen. <3

Pumpaparty

Godermorgon.
Igår gjorde jag 2 pumpor, en mammapumpa och en bebispumpa. Jag slängde pumpaköttet för de både luktade å smakade rent ut sagt skit! Kände inte riktigt att jag kunde bjuda på de.
Det blidde lite "hemmafest" igår. Kändes skönt att kunna vara med i matglädjen med min chili corn carne. Då märks de inte lika mycket att man inte äter som alla andra. Skööönt.
Nu är det bara 8½ vecka kvar och jag beräknas vara klar med denna intensiv-börja-leva-bättre-liv den 9 jan. Efter de ska jag börja trappa upp med maten osv...

Pumpapaj

Så här helgen till ära så tänkte jag göra mig en riktigt läskig pumpa att ha ljus i. Är det någon som vet om pumpapaj är gott, eller är det något som dom hittat på i USA för att ha en anledning till att göra pumporna? Inte för att jag hade tänkt att äta pajen själv, men man vill ju inte bjuda på något som är jätteäckligt..
Häromdagen var jag ju som jag sa innan inne i stan. Och tro av min förvåning när jag kom gående på drottninggatan och helt plötsligt snubblar in i en lång kö av människor, med vakter längst fram. Jag trodde att ABBA hade förenats och att folk stod å köade typ 3 dar innan för att få biljetter, ledande av vakter. Men ack så fel jag hade. Kön ledde in till Butricks. BUTRICKS liksom!? Jag förstår inte att denna högtid har blivit så populär.. nu måste man ju börja planera flera månader i förväg vad man ska vara utklädd till på halloween, om man nu utan förmodan skulle råka bli bjuden på en sån fest. Tur att jag inte är det i år, för jag hade aldrig hunnit stå i den kön...

Pepp-talk

Hej och god eftermiddag, jag vaknade jättesent idag och var nästan tvungen att äta frukost och lunch på en gång. Detta är inte enligt itrims regler så jag får helt enkelt lägga fram måltiderna lite idag. Jag personligen tror inte att det är exat vilken tid man äter, utan mer att det är 3-4 timmar emellan målen.
Jag har kännt mig lite opeppad sista dagarna, men ändå inte lagt av. Dock har jag bara tränat 1 gång denhär veckan, och vet ni en sak? Jag är nöjd med det, även om målet är 2 ggr/veckan. Jag har kompenserat detta med att gå en helvetes massa fler promenader än jag ens vågat drömma om innan.
HUR SOM HELST. För att få igång motivationen igen så tog jag till mammas hjälp och mätte mig idag, ni ska få se resultatet här nedan sedan. Jag har gått från 114 cm till 103 cm på dessa 3 veckor. Är det inte fantastiskt. Och jag ser det inte ens själv.
Jag är ju av den kalibern att jag tror att folk säger snälla saker för att dom ska vara just snälla.. inte så att jag tror att dom ljuger, men förfinar sanningen.
Så nu stod jag där framför spegeln och försökte puta ut magen så den blev så stor som jag hade innan.. men de gick inte. Helt fantastiskt!

Jag ångrar INTE att jag gick med i dethär. De är tufft och jobbigt, men det är absolut värt det. Så nu lite pepp-talk till er som tycker att dehär är skitjobbigt!!

Jag har inspirerat många under min resa, både kompisar och släktingar.. och vi kämpar på för tillsammans är vi mycket starkare än vad man är ensam..




Från 114 till 103cm på 3 veckor..


Tant-elin

Idag är det fredag, jag har varit på simmhopp med systerbarna och tittat, nu sitter jag hemma och kollar på idol. Det verkar inte bli så mycket mer heller. Jag börjar känna mig bortkopplad ifrån allmänheten. Men börjar ta mig tillbaka. Det är svårt när man inte äter som man äter i vanliga fall. Inte för att jag vill tillbaka dit, absolut inte. Men det är svårt när man inte äter vanlig mat, om man säger så.

Dagens fundering:

Varför i allsindar heter det "simmhopp" exakt NÄR i hoppet simmar man? De enda är ju att man simmar in till kanten, men då borde de ju heta något i stil med "hopp därefter simm" eller något i den stilen.. Annars är det ju just dedär med att simma som blir själva poängen.

Bilen blev klar idag å summan av kardemumman blev 4000 härliga riksdaler. Dom kunde man ju ha gjort nåt roligare för. Jävla skitbil, å jävla skitförare jag är...

Tralalalala

Idag känner jag mig riktigt glad och är full med energi. Men å andra sidan så får jag ju i mig lite mer kalorier och energi nu också.
Har fortfarande inte varit och tränat för denhär veckan, men idag var min bil visst färdig och då är de enklare att ta sig..
Tänkte också åka och köpa lite mer mat, så jag har.. de är ju ändå 25% rabatt. Jättebra erbjudande tycker jag som förövrigt tycker att maten är lite dyr. Men de finns väl en anledning till de också..

Igår så gjorde jag en ny tatuering. En liten "-5kg.-present" till mig själv, jättefin blev den och jag är supernöjd!

Där är resultatet


Mycket att göra

Hallå där allihopa, idag har det varit mycket att göra hela dagen, därav har jag inte hunnit skriva något förrens nu. Från och med imorgon ska jag börja med 800kalori/dag-maten. Men jag tjuvstartade faktiskt redan lite idag, och JÄKLAR vad gott det var. Nu kommer jag äta chili corn carne forever ever och aldrig nåt annat, de behövs inte för de är så gott! Att få stoppa något i munnen som man får tugga och svälja var en helt underbar upplevelse. Precis som jag fantiserat om i 3 veckor. Dock orkade jag knappt äta upp dendär måltiden då jag inte är van att stoppa sånt i magen.
Det ska bli spännande att gå på viktgruppen på måndag!
När jag skulle handla maten idag så upplyste tjejerna mig om att de var 25% rabatt imorgon, så jag ska åka dit och handla då istället.. Jättesjysst att säga tycker jag, inga buisnesswomen där inte :)

Nu har jag 9 veckor till framför mig, och jag hoppas att det ska gå bra. Det känns ungefär som när man gick i gymnasiet 1:a ring: Man är skitpeppad och allting är nytt och roligt, det går bra.. sen kommer man över i 2:an Det finns inget som är nytt längre, man har inget att se fram emot osv.. å sen kommer 3:an, sista spurten för att lyckas så bra som möjligt.., jag är i slutet på ettan och ser fram emot sommarlovet :)

gonatt, vi hörs imorgon..

...jag klarade stegmålet idag också! tjoho


Man kan inte vara på topp jämt!

Nu har jag kommit hem ifrån stan efter en jättetrevlig fika med Mimmi (en av mina brorsdöttrar) min familjehistoria är så knepig, så jag orkar inte ens börja trassla in er i den.
Idag har jag inte varit och tränat, detta pga att jag haft migrän nästan hela dagen, och sen för att jag helt enkelt inte orkade idag. Mitt mål är ju att träna 2 ggr/veckan så antingen imorgon, fredag eller till helgen så MÅSTE jag gå och göra mitt andra pass. Men man är inte på topp jämt, och jag har kompenserat detta genom att gå en rask 40-min promenad från en kund och in till kontoret idag på jobbet, samt att jag gick till jobbet, och från + rännde inne i staden innan jag åkte hem igen. Så plus till mig idag ändå eftersom jag såhär kort och gott efteråt har riktat in mig på "vardagsmotionen" idag istället..
Dagens fundering:
Var ju som sagt inne i staden idag, bland annat och kollade på kläder. Dagens mode verkar vara typ inga kläder alls, eller snorkorta shorts ala Lady Gaga, varför? VEM är så snygg så man kan ha inga kläder alls undrar jag? Utan att verka bitter alltså.. jag funderade på att köpa en tröja med Lady Gaga tryck iställetl, men de fanns tyvärr inte i min storlek så jag fick vara utan, lika bra de kanske...
Nu ska jag se Beck (den nya)
gonatt. (2 dagar kvar)

God morgon (igen)

Och återigen är jag på jobbet.. Har just haft minandra måltid (lunchen). Egentligen skulle jag behöva jobba alla veckans dagar nu när jag håller på med denhär dieten, allt är så mycket enklare då. Men jag har faktiskt lyckats bra ändå. 600 kalorier/dag är inte så mycket och nu är jag på slutspurten. 2½ dag kvar bara. Tackar jag vet inte vem för att jag har lyckats. Snart kommer jag in i nästa fas, och på fredag när övergången är så tänker jag berätta vad det innebär.. Ett av mina mål var att stressa mindre, så detta skall jag faktiskt ta tag i på eftermiddagen, mer än så säger jag inte om den saken då jag inte tycker att jobb+blogg är lika med någon bra kombination.

Dagens fundering:
Hur bygger man en lyftkran? Och om man nu använder en annan lyftkran som hjälp, hur bygger man då den första? Och om man ska bygga en lyftkran som är jättehög och högre än alla andra, hur gör man då?
Detta är något som jag tänkt på länge, och sökt efter filmer på youtube, om det finns någon som kan berätta för mig hur man gör så är jag ytterst tacksam!

Idag ska jag "fika" med Mimmi inne i stan. (svart kaffe alltså) ((jag har börjat gilla det))


Konsten att ha konsert

Idag har jag varit på konsert med Adolf Fredriks musikklasser som medverkande. Sjukt bra var dom, en av mina brorsdöttrar går ju där och det är ju inte mer än att man är lite stolt.
Detta får mig dock att tänka på hur jag själv som 12-15 åring gick i musikklasserna i Rosenborgskolan i Södertälje, och vilken riktigt liten fis i rymden vi var i jämförelse med det här. Dock är det ju så att de flesta skolor i Slöddret är riktigt dåliga, och Rosenborg (på den tiden) var rätt bra, så folk ansökte ju till "specialklasserna" för att få gå i den skolan utan att vara riktigt intresserade. De slutade ju med att dom flesta bara satt och suckade på musiklektionerna.. Jag önskar att jag hade fått varit snobb-unge å gå på adolf fredriks istället, för dom är ju mycket bättre!
Idag har jag bara lyckats få i mig 3 måltider, så jag får inte sätta något kryss för matlistan idag, men det gör ingenting, för imorgon är det en ny dag.. Jobb som vanligt, å sen träning.. jihooo
over and out

Bjuder på 2 bilder


Så här såg jag ut när jag började







Så här har jag en gång sett ut (för LÄNGE sedan)


Lunchen avklarad

Jag har varit hemma hos mamma eftersom jag lämnat in bilen. Och medan jag satt och käkade min gröt så säger mamma "Ja, du är så duktig, dehär trodde jag inte om dig" - Nehe, tack.. sa jag då. Men hon menade ju inte så. Dock lät de ju rätt kul.

Förövrigt så är min familj ganska så rolig när det gäller just dethär med att tro att jag kan saker. Eftersom att jag är yngst så är jag helt okapabel både till att sätta upp hyllor och laga mat. Dessutom så äter jag inte sill, och andra vuxna rätter, det är faktiskt inte förrens nu på senare 2 år som jag blir erbjuden kaffe.
Till sanningen hör både att jag kan sätta upp hyllor, jag kan laga mat (jag bara gillar när nån annan gör det), jag ääälskar sill och kaffe också.. Och det har jag gjort i MÅNGA år!
Det där med kaffet är ganska roligt, för min syster Helén skolade in mig med bebiskaffe i början. Så nu så kan jag (tack vare henne) dricka kaffe :)

Alldeles strax ska jag kila iväg till Nanni å fixa håret. De är världens bästa frisör, så ska ni ha en snygg frilla så rekomenderar jag starkt att gå dit! Någon intresserad? Fråga så får ni adress och nummer. Puss

God morgon

Idag ska jag lämna in min bil för lagning, därför är jag vaken så tidigt. Fast att jag är ledig.
Dock gör det ju ingenting för man måste ju gå upp tidigt när man håller på med itrim, så man hinner få i sig alla mål man ska ha innan det är dags att gå å sova igen. Jag har alltid varit en människa som inte har koll på någonting, allra minst mitt matintag. För några år sedan så vann jag en STOOOR kexchoklad på Grönalund. Det slutade med att jag åt kexchoklad till frukost, lunch och middag i en hel vecka. Det är de jag menar med att jag har jordens sämsta matintag, och jordens sämsta karaktär. Jag är helt övertygad över att om JAG fixar det här, då kan vem som helst göra det! Ush, nu låter jag som dom i TV-shop-reklamen som också har samma problem som jag. Skillnaden är att jag verkligen menar det, och att jag aldrig skulle ställa upp i TV-shop.

Igår var jag omkring i liljeholmen centrum och kikade omkring för att köpa en varsin present åt dem som stöttat mig mest. Den enda jag inte köpte till var en av mina storasystrar, men hon fick ju ett armband för ett tag sedan, och nu låtsas jag att det var "inför stöttning av elin". Jag tycker att det är viktigt med uppmuntring. Dock hade jag sånna problem att komma på nåt (min hjärna behöver mer energi) så jag vandrade omkring i flera timmar..

Det känns som att dehär kan bli en bra dag, men de vet man ju aldrig förrens efteråt :)

Let´s start it...

förrsten, anledningen till att jag inte berättat något om upp eller nedgång i min vikt är för att jag inte fick väga mig igår, ett STORT minus till itrim tycker jag. Dom hade någon strategi om att man bara får väga sig när man ska på viktgrupp, eller på helgen. Jättedumt tycker jag, för man betalar ju ändå mycket pengar varje månad för att få peppning och diverse. Extra dåligt tycker jag att det var eftersom att 2 av personalen stod bakom disken och det var 0 personer som behövde hjälp just när jag kom. Jag förklarade även att jag jobbade varannan helg och inte har möjlighet att komma dit då. Nej, STORT minus.

Skit samma, inget att hänga läpp för, dom hjälper mig ju trots allt att komma dit jag vill.

Ringar på vattnet

Ja jag säger då det, det har blivit ringar på vattnet. Många som börjat tänka på vad dom äter. Jättekul tycker jag, man kan sporra varandra! Keep up the good work!

Tack för alla fina kommentarer <3

Härligt härligt..

Idag har jag som jag sa innan varit och tränat, och de är konstigt. Hur "smidig" och relativt snygg man känner sig med kläderna på, när man står helt stilla, med armarna liksom hängandes längst med. Så händer det något så fort träningskläderna åker på. Plötsligt syns valkarna mycket (kanske inte så konstigt i och med att de är en riktig kroppsstrumpa som man tränar i) och sedan så liksom stelnar kroppen till. Det blir genast mycket jobbigare att röra på sig, och ingenting går så lätt som de ser ut att göra för alla andra. Ja tränar bäst på eftermiddagstid när jag har "publik" jag stånkar och flåsar och tar i för kung och fosterland. Jag vill ju inte att någon ska tänka "herregud, hon tar ju inte i, vilken sopa" Men alltid när jag kommer fram till armhävningarna så blir mina armar spagetti. Jag är så fruktansvärt trött på att höra uttrycket "Jamen du är ju så stor och stark" JAAAA jag är så stor, men inte fan är jag stark.. Hur som helst, jag gör fel med armhävningarna, detta beror just på de att jag inte riktigt orkar lyfta mig själv.. rumpan liksom åker upp i luften.

Nu ska jag ägna kvällen åt att inte vilja äta chips..

hej svej!


förresten, här är jag:



elin-pelin i slutet av augusti.


Första vurpan för denna säsong - check

Jajjemensan, imorse när jag skulle in till min första kund så gjorde jag en rejäl vurpa utanför. Skönt, då var de avklarat för den här säsongen, så får vi hoppas på att man inte bryter hela sig när fortsättningen kommer..
Nu börjar det bli riktigt kallt och jag håller på att frysa ihjäl rent ut sagt. Inte för att jag har blivit sådär jättesmal, men jag är faktiskt inte van att väga 5 kg mindre och ha yttepyttelite mindre fett.
Jag börjar känna nu att första delen av denhär resan börjar ta slut, och det är skönt att komma till gymmet och inte stå där som värsta gröngörlingen och inte fatta någonting. Nu har jag ju ätit domhär sopporna i snart 3 veckor (på fredag är det slut) så jag börjar ju liksom få in snitsen. De fula märkena som jag har på magen börjar också att blekna lite, antagligen för att huden inte stramar så förbaskat längre..

Dagens fundering:

Nu när det börjar bli kallt så vore det ju bra att ha låsolja till bilen. De hade jag förra året också, men när jag (som den enda tvättkunden) hade tvättat min bil förra vintern när det var -30 grader ute så hade jag låsolja, precis som det står i läroboken. Dock hade jag den i bilen, där den definitivt inte gjorde någon nytta kl 6 på morgonen när jag skulle till jobbet och låset hade fryst.
Dessutom borde jag skaffa en extranyckel till bilen. Det kostade mig 1000 spänn förra vintern när jag råkade komma åt låsningsknappen när jag skulle ut å skrapa rutan medan bilen var på...

Idag ska jag åka å träna, tänkte fråga om man eventuellt kunde få väga sig lite också, för att se om de hänt något senaste veckan. Jag återkommer med resultatet när jag kommer hem.

....imorgon ska jag förövrigt lämna in bilen på lagning, eftersom jag råkade köra in i en gubb-jävel på morsdag som vägrade inse att det var hans fel..

over and out.

Beck

Känns som att jag har en stör i arslet, det lär väl sluta med att man får hemorojder nu också, bajset blir ju stenhårt på denhär kuren. Man ska visst dricka mer vatten, men herregud. Mina organ måste väl snart ha flytväst..

Nu kollar jag på Beck, de är en del av mina favoritfilmer.

God natt

Just ja

Jag glömde ju säga att jag klarade målet för hur många steg jag skulle ta igår. yes yes yes.. första dagen faktiskt.
Idag är det dock så att jag glömt stegmätaren hemma hos madre och inte kan räkna, men jag har väl gått ungefär lika långt idag som igår (med undantag för en liten springtur till en av våra kunder) men de räknas inte :)


Prövning ett - check

Igår skulle jag som sagt på tjejkväll, med tillhörande knytkalas. och JAG KLARADE DET!
Jag åt inte en endaste grej, och jag är megastolt.
Förövrigt hade vi det jättemysigt med quiz och tillhörande tjejsnack. Tack tjejer <3
Jag åkte dock hem relativt tidigt, men inte på grund utav att jag tyckte det var jobbigt att alla andra åt utom jag, utan bara för att jag skulle jobba idag. Nu vet jag att jag fixar det.. så nu kan jag göra om det.

De värsta med denhär kuren är att man känner sig så isolerad. mycket för att man gör de själv eftersom det är jättetråkigt att inte kunna vara med i gemenskapen. Men ju längre man kommer, dessto enklare blir det.

Nu ska jag återgå till "lunchen" på jobbet.. vi hörs senare.


Jobba jobba jooba

Idag knallade jag upp kl 10 i 6 för att duscha å göra mig iordning inför jobbet. Och gud vad mycket enklare allt känns när man jobbar. Man har liksom inte tid att drömma sig bort till godisland, och hinner inte ens reflektera över att timmarna går.
Idag är jag aspeppad igen, precis som jag brukar känna (trots att det inte synts här i bloggen) men jag vill understryka att jag absolut inte tycker synd om mig själv. Jag vill bara skingra tankarna så dom jag umgås med inte får hål i huvudet av allt tjat.

Den där jävla stegmätaren som jag har skaver på sidan, så nu har jag stoppat den i strumpan istället. Hoppas på att den ger bättre resultat där så att jag klarar mitt steg-mål idag.

Ikväll kommer den största utmaningen hittills i detta eviga bantande (eller äta-sundare-liv) som jag själv kallar det. Jag ska nämligen på tjejfest hemma hos Angela. Jätteflådigt, men eftersom att jag mer eller mindre har gått i ide i närmare 3 veckor snart så känns det väldigt pirrigt? Kommer jag att fixa att inte käka? Ja. de återstår att se, men de ska bli mysigt att träffa brudarna i alla fall.

Kakorna har J, min systerdotter bakat. Så sååå svårt ska det väl inte vara.

puss


p.s tack för alla fina kommentarer, jag uppskattar dom jättemycket. Det hjälper på vägen <3 d.s

Yes yes yes

Jag har lyckats stå emot yttligare en kämpig dag, å de enda jag har gjort är att tugga tugummi. (Det är förövrigt helt okej) Jag har 3 olika smaker liggandes här på soffbordet och när längtan efter nåt gott blir för stor är det bara att stoppa in ett. Man kan blanda olika smaker också, det är gott. De enda man måste tänka på är att det ska vara sockerfritt.

Jag får helt enkelt tänka på att det bara är en vecka kvar nu, därefter har jag klarat starten och får flytta upp en nivå och äta goda soppor.

Det är inte annat än att man känner sig stolt när man lyckas ta sig igenom sånnahär dagar, men allt tack vare T idag, som fick mig på andra tankar när jag var 2 sekunder ifrån att sätta mig i bilen för att åka och köpa en sushi. Det blir nog en fin julklapp till honom i år.

Men det är som min kloka syster sa "Man har dåliga dagar, och vem säger att dagen blir bättre bara för att du stoppar något onyttigt i munnen?" Mycket klokt sagt..

Imorgon är en annan dag.. å då ska jag dessutom jobba, så då blir det lite lättare..

Dagens fundering:

Varför är det så förbannat viktigt att barn tror på tomten?
Vi vuxna är ändå så otroligt dåliga på att dölja hemligheten. När jag var 6 år gammal kom jag på att det var min storasyster som var tomte, endast pga att tomten luktade som hon.

HAHA

.. jag bajsade just en bajskorv som sjönk som en sten till botten. Vad skulle Anna Skipper säga om det mån tro?


Detta jävla fredagsmys!

Vet ni en sak? Idag skiter jag blankaste fan i om jag så behöver ha tights hela livet igenom, idag känns det som att jag ger fullkomligt bäver i om jag så ska vara tjock hela livet. Jag ORKAR inte dricka dessa soppor en endaste jävla skitdag till..GE MIG SUSHI och lite fredagsmys.. jag BER!
Sådär trevligt är det att umgås med mig idag..jävla skitdag.
Jag märker ingen skillnad på mig själv, visst så pekar vågen 5 kg mindre, och jag kan knäppa mina svarta jeans som jag inte kunde få upp över rumpan innan, men de räcker inte. För de känns inte.. De märks inte tillräckligt mycket. Har jag sagt de ordentligt många gånger nu så ni förstår?

Just nu känns det som att man antingen är smal å lycklig i kroppen, men olycklig i själen eller tjock å olycklig i kroppen men lycklig i själen.. (eller åtminstonde i godisnerven)

Jag lovar er, att om jag fixar dethär så kommer jag aldrig aldrig aldrig mer bli tjock.. jag orkar inte.
Dehär gör man bara en gång i hela sitt liv. Och den gången är NU!

- Jag eftersöker fortfarande "jag är så lycklig, inte hungrig och jag klarar allt-känslan" som min lärare på Itrim utlovade att man skulle få av dessa jävla soppor, för jag känner den inte.. Inte nu i alla fall..

Klart slut.



p.s

jag har inte fuskat, å tänker inte göra de heller.. T får lov att äta sushi idag också, just for me så jag kan lukta lite på honom så känns de nog bättre d.s

Jaha, de är tacken man får..

Idag är jag sjuk också.. Migrän, de har jag förvisso kommande och gående helatiden. Men de är jobbigt när man får en såndär riktig attack så man inte ens kan jobba. Idag kommer nog måltidsordningen inte heller gå att kryssa i att jag har gjort rätt. Dock ringde jag till Itrim för att fråga hur man skulle göra nu när man har kräkits så mycket. Om det kanske finns en liiiiiten chans att man kanske akut skall trycka i sig en chipspåse eller så, nu när man förlorat så mycket vätska. Hon som svarade undrade hur jag dividerade ihop det, med tanke på hur mycket salt det var i chips..
Jag antar att hon menade att jag skulle fortsätta äta mina ersättningar som jag gjort innan..
å jag som va så sugen på en liten liten liten fuskisrunda idag :)

Men, de är ju också viktigt att sysselsätta sig.. idag (när jag förövrigt inte kan gå ur sängen) så förbereder jag inför julen. Just nu har jag skrivit en lista och rangordnat vilka som varit tillräckligt snälla i år för att få en julklapp, därefter tänker jag gå in å kolla vad man kan tänkas skänka till dessa goa människor :)

Förövrigt har jag nog gått max 100 steg idag..

Belöning

Idag när jag kom hem till mamma så hade hon virkat en sjal till mig. För nån vecka sedan när jag va hemma hos henne så bad jag henne färga en av mina vita halsdukar svart för jag ville ha en sån modell i svart. Men som sagt när jag kom hem så hade hon virkat en ny. Jätte jättefin! Det var min -5kg present sa hon. Det verkar löna sig att gå ner i vikt. Haha.

Var och handlade lite idag som sagt.. Vi fikade också.. svart kaffe för min del, men jag tycker faktiskt inte att det är så farligt. Känner mig fortfarande ganska peppad, men nu är jag hyfsat rastlös. Har hittills idag gått lite drygt 5000 steg. Jag har alltså inte nått målet idag heller. Vi får väl se hur det ser ut imorgon efter jobbet.

Dagens fundering:

Jag köpte en bil för lite drygt 1 år sedan. Det var enligt säljaren en bil som aldrig någonsin gick sönder, å dessutom var väldigt billib att laga. Hittills har bilen kostat mig nästan mer i reparationskostnader än vad själva bilen kostade. Dessutom så finns det inga bromsok att få tag i för alla är restade överallt. Hur ska jag då lyckas få igenom den genom besiktningen. Och hur kunde bilsäljaren tro att jag någonsin skulle vilja komma tillbaka dit å köpa en bil? Han ljög ju! Fuck you!

God morgon

..Eller ja det var de ju för länge sedan. Kl 8 hoppade jag upp ur sängen för att äta frukost!
Å vet ni en sak? IDAG kan jag knäppa mina svarta jeans, å de ser ändå inte ut som om dom ska sprängas om 3 sekunder. Helt otroligt. Och jag som har gått med gravid-knäppning på alla mina brallor (om jag ens fått upp dom över låren/rumpan) hela sommarn! Snart kommer jag antagligen inte behöva stoppa ner fettet i linningen..Eller snart å snart.. men de går framåt. Tjohooo!

Idag känns det absolut värt de. Men humöret går upp och ner helatiden. Tur att jag har så bra stöd runtom <3
Dags att börja dricka lite vatten. 2 l om dagen ska man få i sig, och 3-4 l dom dagar som man tränar..
Jag håller på att kissa på mig sjuhundraelva gånger om dagen.

Idag ska jag och T till vällingby å kolla på dator till honom. Det blir bra med steg..
vi hörs senare..

Och så var det vardagsmotionen

Jag ska gå 6000 steg om dagen. Idag har jag bara gått 3100, å ändå känns det som att jag sprungit omkring så fötterna blöder. Nja, inte riktigt..men de är nog enklare när man inte är ledig.
Jag äääälskar sushi, de är de enda som jag verkligen saknar. Å chips. Jag har nämligen kommit på att just sånnahär dagar när jag känner mig lite nere, så brukar jag dämpa det med chips å dipp. Helt sjuka beteenden man har, men då brukar de kännas lite bättre. Nu har jag inget att dämpa med. Men det gäller att vara strark.

Hur som helst, jag älskar sushi, och de har slagit mig att jag inte kommer att få äta de förrän ganska långt in på nästa år.. Hur ska dehär gå? Just nu tvingar jag T att äta de, å sen blåsa på mig. Hoho jaja.. man får inte va dum.
Själv så har jag avnjutit min äppel&kanelgröt med minimjölk.. Förstår ni.. MINI-mjölk.. vilken lyx. Men tro inte man får äta hur mycket som helst, nej nej.. 1 dl.. å sen är de stopp..

Berg o dalbana

Fy fan vad det går upp och ner helatiden. Oftast är jag skitpeppad, men just nu.. för någon timme sedan damp allt ner. Jag är skitless och tycker synd om mig själv. Men det är snart över. De bästa är att jag inte tänker "åh snart är de över då kan jag vräka i mig en påse chips" som jag alltid tänkt förr när jag bantar. Utan jag vill verkligen förändra mig. Jag tycker att jag är på god väg. Men fan vad den är tung.. speciellt nu. Hugga-bugga.


Dagens gärning

Nu har jag varit iväg för att träna, de gick riktigt bra. Men å andra sidan är det ju bara under 30 min, vilket passar mig perfekt! Jag har aldrig lyckats hålla uppe någon träning i hela mitt liv, förutom ridningen. Men när jag kom upp i tonåren så insåg ju även jag att de fanns roligare saker att göra på lördagarna än att hänga i stallet. En gång under gymnasietiden (när jag hade bestämt mig för att bli polis) så köpte jag ett SVINDYRT allt-i-ett-gymkort på natilus. Det kostade drygt 5000kr och jag gav mig fan på att träna 3 dagar i veckan. Jag tränade i 1 vecka, sen va jag helt slut.. det blev dyra träningspass. När jag senare hittade gymkortet så hade de nästan möglat i väskan. Good work.
Nu har jag tränat 2 ggr/veckan i 3 veckor (snart 4) YES! jag har skärpt mig.

Dagens fundering:

När man är på gymmet är de sjukt många som inte duschar, varför? Visst kanske dom gör det när dom kommer hem, men då har ju svetten redan grott in i porerna, å till slut lär dom vara fulla å lukta surströmming. Alla vi har ju samma problem. Traktordäck (en större variant av bilringar som förövrigt är gulliga i jämförelse) och fula jävla bristningar. Jag funderar starkt på en operation när jag är färdig med dehär!

Tjingeling

De svåraste beslutet

Jag vet inte, men man känner sig alltid så korkad när man är tjock. De är i alla fall min uppfattning. Jag valde därför dehär megasnabba programmet. Jag tycker att de känns lite som ett nederlag, att ha så dålig karaktär så man måste ta till en så drastisk metod. Tredje dagen höll jag på att dööö. Men nu tycker jag att det går riktigt bra.
På mötet i måndags så tipsade vi varandra, jag och mina tanter. (Ja, det var just de också. På Itrim går det mest tanter och tränar, de gör att man känner sig både rätt smal och snygg..postivit tycker jag) om hur man kan krydda sina soppor på bästa sätt. Jag tipsade förövrigt inte så mycket, för jag har bara plågats med att dom är så äckliga, men jag fick tips om att blanda kaffe i chokladen. Det som är så roligt med dehär är att jag inbillar mig att jag ska få värsta smakupplevelsen bara jag ändrar receptet lite.

Vet ni en sak? måndagar och onsdagar är mina träningsdagar.. så nu är det dags att dra till gymmet. Tjohoo!

Hallå Hallå!

Idag har jag beslutat mig för att skriva av mig via bloggandet nu under mitt livs svåraste kamp - mot vågen.
Jag vet egentligen inte varför jag började lägga på mig. Eller jo, de vet jag. Jag har ätit alldeles för mycket snask, men anledningen till det, den har jag inte riktigt fått klämm på. Jag har nu börjat på Itrim. Det är ungefär som när man är alkholist "Hej jag är tjockis" - möten. Men jag tror att de är den enda vägen för mig. För att jag ska kunna fixa dethär!

Dehär inlägget kommer endast att vara som fakta och bakgrund, sen ska ni få följa med på min resa. Jag är en tjej på 23 år, tänker vara anonym tillsvidare. Men jag lovar att ni snart ska få se vem jag är.

Taktik: Itrim
Jag har börjat på Itrims snabb-program, de innebär att jag bara dricker måltidsersättningar. på 1 vecka gick jag ned 5kg. Detta inkluderar ju såklart också träning 2 ggr/veckan + vardagsmotion (som jag definitivt inte är någe bra på)
På fredan har jag käkat dessa ersättningar i 2 veckor och då är de bara 1 vecka kvar. Därefter kommer jag gå över på lite "fetare" soppor. Blaj blaj, skittråkigt att läsa..

Så nu börjar vi kampen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0