Fyndi fyndi

Jag hade egentligen inte behövt oroa mig igår. Hade gått ner 3 kg. Nu är det alltså totalt 13 KG!! Det är ju helt fantastiskt. Började nästan lipa på vågen igår. Det går så sjukt bra och jag är återigen på banan och känner mig skitpeppad! Nu är det typ bara hälften kvar, nästan lite mer :)
Imorgon ska jag träna tidigt tillsammans med Camilla (om jag lyckas hitta henne, finns 1000 som heter camilla sjöberg på fejjan)
Idag var jag och T å köpte nya skor till mig, som vanligt gjorde han ett jättebra val, och så fyndade jag (som jag själv kallar det) fårskinnstofflor för 20 spänn. Egentligen är det fårullssulor, men de är ju nästan samma sak ;)
Känner mig pigg och glad nu på kvällen, dock hade jag en rejäl svacka idag, då jag är fruktansvärt trött på saker som händer på jobbet. Men som jag sagt innan så är det inget jag tycker att man bloggar om.
Imorgon har jag massa saker att göra bland annat träna då som jag sa innan, sen tandläkaren å en sväng till verkstan :)
Vi hörs imorgon
puss <3


Jag och mamma på karaoke

 


Jag och storasyster julpysslar

 


Dedär skulle bli en julgris ja...

 


Jag och en färdig gris

 


Jag, Julia och pepparkakorna

 


Som sagt.. och pepparkakorna..


Jag har en finne i arslet!

Ja eller kanske inte i, men på. Det får mig att tänka på ett tillfälle när jag gick i gymnasiet. Jag vaknade på morgonen och hade värsta mastodontfinnen just precis i skinkväcket, och de gjorde så ont så jag trodde att jag skulle dö. Under lektionstiden då så sprang jag omkring väldigt mycket, tydligen fööör mycket tyckte lärarinnan som uttryckligen bad mig sluta flänga och sätta mig ned. Jag själv dårå svarade högt, klart och väldigt tydligt "Men jag har ju en finnjävel i röven, de är inte så lätt att sitta still då" alla i klassen tyckte ju självklart att dedär va skitkul, och jag skämdes ihjäl 16 år unga känsliga åldern..

Idag ska jag iväg på viktgrupp/vägning/träning. Och jag är supernervös!! Önskar att jag hade haft en våg här så jag slapp stå där och skämmas om de gått åt fel håll, de låter nu som att jag fuskat JÄTTEMYCKET men de har jag inte alls de. Men ändå för mycket. Allt fusk är förvisso för mycket, men lite kul måste man väl få ha ibland. Dock har jag ett rätt stort problem. Mina vinterpjuks har gått sönder, och jag fryser ihjäl i converse, så egentligen skulle jag behöva köpa nya, men jag hinner inte både gå på viktgrupp träna och köpa nya skor. Så jag antar att jag får frysa några dagar till. för just nu prioriterar jag vikten.. på onsdag ska jag till tandläkarn.. då går de ännu mer pengar. Jag har ju liksom lyckats få en parkeringsbot också.. polisjävel säger jag bara. De är ju jävligt lätt att som polis sätta böter, när man själv om man felparkerar bara kan kila upp på station å be dom skriva av den (så den blir ur världen).. Min personliga åsikt är att dom borde ängna sig åt viktigare saker.. exempelvis att ta fast bovar, våltäktsmän osv.. men de är klart.. dom kanske inte har bättre för sig. AMEN!

Tröööööööööööööött!!!!!

Ligger i sängen.. har duschat och är påklädd och naglarna är nymålade. Men inget annat är i ordning. Sängen är inte bäddad och ansiktet är inte påsatt. Jag har pepparkakskoma, dock inte av att jag ätit kakorna utan för att jag kännt lukten i snart ett dygn. Jag är fortfarande helt sluuuuuut efter allt pepperkaksbakande. Men då har jag ju också gjort kakor på 2 kilo smör så konstigt vore det väl annars. Jag funderar skarpt över att lämna över mitt chefsjobb till Julia från och med nästa år, för dehär orkar jag ju inte hålla på med tills jag blir pensionär, då kommer jag gå i graven på tok förtidigt...

Eller så gör jag helt enkelt färre pepparkakor nästa år, så får man hålla över dom man har och inte äta upp alla innan jul..


:)

Jahapp..

Ja, och när degen är klar och står i kylen, vad ska man göra då da?
Nu har den stått där i exakt 2 timmar och 53 minuter.. och den ska stå i ett dygn står det i receptet. Men som ni läst innan så är ju jag chef över pepparkaksbaket i den här familjen, och då får man göra sina egna regler. Min nya är att jag tänker rulla pepparkakorna efter maten, då får degen lov att ha "stelnat" färdigt, jag orkar nämligen inte vänta. Ett visst mått av tålamod saknas, kanske borde önska mig det i julklapp? 


Jag gillar ju att sjunga också :)


Pepparkaksdegsbak

Jahapp, idag var det då dagen med det stora D:t. Dags att ge sig på pepparkakorna, å de är inte vilka som helst, utan mormors hemliga recept. Som jag är den enda i familjen som lyckas få till. Därav har jag tagit på mig rollen som chef inom området, så numer får inga andra ens testa (ifall dom skulle kunna) det skulle få mig att återigen känna mig oviktig. Jag menar: ÄNTLIGEN kan jag glänsa med att hjälpa till med nåt på julbordet i alla fall..
Och förövrigt så tycker jag att pepparkakor är en viktig ingrediens för att julbordet skall vara fullbordat. Men de kanske bara är jag som tycker det..
Jaja, nu ska jag sluta babbla och börja dricka kaffe så jag kommer hem nån gång så att jag kan börja handla :)
Puss och Kram!

Trött

Har ont i halsen och känner mig lite trött och hängig, men festen igår va faktiskt riktigt trevlig. Inte lika trevligt i morse på jobbet, men det fixade sig till slut. Dock tycker jag att de är jobbigt att vända en dag till något positivt när den börjar så jävla illa. Men det är klart, man får ju alltid försöka göra ett försök..
På måndag är de dags att väga sig igen, och jag är jättenervös.. ni har ju sett i tidigare inlägg att jag fuskat lite denhär veckan, det är sånt som händer även om de inte är okej. Så just därför är jag också nervös, tänk om jag gått upp allt igen!?
Kanske inte alls, men nåt kilo, vad besviken jag blir på mig själv då. Dock kanske de vore bra så kommer jag aldrig mer fuska. Jag kämpar å kämpar.. de känns tröööögt nu..

Julfest med jobbet..

Jahaja, är just färdig med att göra mig iordning inför jobbets julfest.
Känns både och, inte så många som ska komma men de kan nog bli trevligt ändå..
Har (som alltid) bestämt mig i sista sekunden att jag ska gå, men jag har ju blivit bättre på de.

Nu ska jag lägga en sista hand på make-upen sen är de dags att gå..

förr i tiden när jag partade alltförjämnan så kunde jag göra mig iordning jättefort, men nu är jag jätteeeeeeeseg, men de e ju för att jag verkligen vill vara fin när de äntligen gäller, för nu är jag inte de så ofta längre..


Puss på er så hörs vi imorrn..

p.s till helgen ska jag baka pepparkakor! d.s

pps.. å imorgon blir de karaoke dds...

Dexter

Dexter måste vara en av de absolut mest spännande serier som jag har följt. Tänker inte gå in på mer detaljer nu eftersom att den säsongen som jag kollar på inte har börjat gå i Sverige än. Men ÄNDÅ!!! Åh jag dör när jag tänker på hur spännande det är!

Jag har själv funderat på hur det skulle vara att va seriemördare, eller mördare överhuvudtaget. Hur tänker dom? Vad tänker dom just i den sekunden som dom mördar, hur tänker dom innan och hur bestämmer dom vilka som ska dö och vilka som inte ska det? Och de viktigaste av allt. Hur i h-vete bär de sig åt för att inte bli påkomna? Eller ioförsig, de verkar ingen av dem vara speciellt bra på eftersom att de är så många som åker dit. Hörde om en kille som hade kollat alldeles för mycket på CSI och åkte dit bara därför. Haha osmidigt..

Men ibland undrar man ju hur det skulle kännas. Dock lider jag av sjukdomen "sjukt stort dåligt samvete" så jag får dåligt samvete bara jag funderar på att tänka på hur de skulle kännas.. Och jag förstår inte hur man tänker om man gör de utan att få just dåligt samvete..

Nä nu är jag trött, dags för bingen.. Sov gott!


God dag!

Nu är jag här igen.. har varit ute på uppdrag idag igen. Jag har nämligen kommit på att summan av kardemumman av att ha en egen bil absolut inte är värt vad det verkligen kostar. Dock så vill jag gärna göra mig av med bilen till någon som kan älska den lika mycket som jag har gjort, och jag ska säga er att det är med STOR sorg i hjärtat som jag kommer att få lov att ta farväl av min förflyttningsvän. Men som sagt.. En Kia Picanto orange metallic -04 som har gått 16200 mil i skrivande stund. Cd-spelare, sommar och vinterdäck, nyservad osv osv.. är till salu. Jag har varit supernöjd med denna söta bil! Dock har jag tyvärr inte råd att ha kvar den (om jag vill prioritera andra saker, en utbildning till exempel.) Utgångspris 38900:-
Nu ska jag äta middag.. chokladshake! Mums fillibabba..

Glada tjejer på karaoke i västergård på greken (fredagar från 20.00)

Dagens "ta hand om dig själv"

Sitter hemma hos Emelie, har ansiktsmask och en kasse full med nya kläder. Sånna där "målkläder" ni vet. Som jag förvisso snart kan ha, men som ändå är lite lite lite försmå än så länge. Och hur "smal" jag än känner mig ibland så vägrar jag att se ut som en såndär stoppad korv, som hon som vi kallade för "fittbyxan" i skolan. Aldrig så att hon hörde of course. Men det har nog säkert ändå kommit fram till henne. Jag undrar då om den bruden inte hade någon mamma som kunde berätta att det kanske inte hör till gott mode att ha blygdläpparna på varsin sida om byxskarven.. Eller så kanske hon bara tyckte det var snyggt att ha så. Man får ju trots allt tycka som man vill i dehär landet. Folk stör sig bara lite mer eller mindre på en ändå..

Hur som helst.. känns lite bättre idag, har gått ner 4 cm till i midjan, så är nere på 95 cm nu, började ju trots allt på 114..
Har återigen inte fått hela min lön utbetald. Börjar lessna, vill ju ha hela lönen. Får ringa och bråka imorgon.. suck!

Dagens fundering:

Om man går fort och skrattar mycket så märker ingen att man är ful, sägs det ju..
Men om man skrattar mycket och högt, då lägger väl alla märken till en och undrar varför man skrattar.. å sen har man ju mer uppmärksamhet än man säkert velat ha. Därför borde det kanske vara bättre att gå fort och inte säga något alls, alternativt inte gå alls å stanna hemma...

Jobbhelg

Jaha nu har jag inte skrivit på någon dag, men jag har haft alldeles för mycket annat att tänka på. Jag e trött å seg och tycker att de här är jätte jätte jättejobbigt just nu. Har fubbat lite här och där hela veckan och har inte någon motivation alls. De känns riktigt riktigt tufft nu..
De känns som att jag säger det tjugoelva gånger i veckan, men de har ju gått upp och ner helatiden. Just nu går det bara neråt och jag håller på att tappa känner jag. Kokade en liten bit kyckling idag och lät den ligga i vatten, den såg ut som en skrynklig pensionär när jag tog upp den. Inte så aptitligt.. haha
Dagena fundering:
När man går in i en botique (en såndär flådig butik ni vet med fina märkeskläder) varför ser alla så jävla tråkiga å sura ut i sånna butiker? Jag tror att anledningen är att folk är så jävla opererade så dom inte kan le. Eller för att dom har råd att se ut sådär.. I vanliga butiker ser folk i regel mycket trevligare ut.. Varför?

Yes yes yes

Efter många om och men så lyckades vi hitta en såndär jacka. De fann ju verkligen ingenstans..
Men på Åhléns inne i staden så fann vi den. T var lycklig och jag var slut i bena..
Å kallt är de ute också.. fi fan.

Nu kollar jag på simpsons :)


Hälsomässan

Ja, som jag sa innan så var jag ju på hälsomässan i söndags, bilder från de kommer nedan :)

Jag kan säga såhär. Jag har nog aldrig i hela mitt liv upplevt en sånn hunger som jag gör just nu. Det känns faktiskt fruktansvärt, men ändå bra på nåt vis. Nu inser jag ju att jag faktiskt inte måste äta så jävla mycket för att bli mätt.
Idag ska jag och T in till stan för att hitta en jeansjacka med foder till honom. Vi hittade en i barkarby igår för halva priset jämfört med inne i stan. Men då fanns de ju i alla storlekar utom hans... såklart...

Som sagt.. de blir en del promenerande idag.. bra de för jag suger ju på de annars..
Väntar svar från hon med nagelkursen nu. Tänkte anmäla mig tills nästa kursstart om de finns möjlighet. ska bara hosta upp lite pengar först.. :)



Jag provar hänggungan


Det var faktiskt jätteskönt att hänga ut ryggen så där



Här nedan är dagen innan när familjen var på karaoke på sunkhaket i saltskog


-

God morgon!
Idag har jag anslutit mig till en plats i ledighetskomitén. I alla fall på förmiddagen.. På e.m ska jag på möte på jobbet, roligt att de är just när man är ledig. Men de är bara att bita i de sura äpplet och gå dit.
Ligger fortfarande i sängen, men de börjar bli dags att hoppa upp för att åka och träna..
Mer har jag inte att säga för nu.. :)

STORT TACK IGEN!!

Jag får så otroligt mycket kommentarer om hur duktig jag är, och jag är så otroligt tacksam för det!!
Tack tack tack, det är ni som gör att jag orkar! <3

Vart ligger närmaste Mc'donalds?

Jag är hungrig och jag är le. Just nu känner jag för att trycka en hel mc'donaldsresturant, vart ligger närmaste? Har ätit middag och badat. Lite ska man väl lyxa till de när man är ledig, å kan man inte göra det med maten så får man väl lov å göra det med miljön runt själva ätandet. Dock tror jag inte att itrims policy går ut på att man ska äta i badkaret, för de verkar inte som att man ska tycka att de är speciellt trevligt att äta, utan de ska man göra vid köksbordet. Varelse de är middag/ostbågar eller frukost.. Detta är dock något jag INTE tänker anamma hur mycket dom än försöker tvinga mig. Jag äter framför TV:n Punkt och slut (eller i badkaret).. nåt roligt måste jag väl få ha kvar:)
Jag vill dricka vin till maten, rött mustigt gott.. och äta en bit mörk choklad.

Dagens fundering:
Varför längtar jag efter saker jag annars aldrig brukar äta?

Avmätning

Jajjemensan, har varit och vägt mig idag igen -2.2 kg. Idag har jag alltså gått ner 10kg. Allt detta på 5 veckor, är väl inne på 6:te veckan nu om jag inte har räknat fel..
Jag tycker att dethär är helt fantastiskt och jag är superglad. 10 kg är jävligt mycket om man tänker på att de är på så kort tid. Nu är det halva tiden kvar på detta extrema som man endast får gå på i 12 veckor.
Förresten har vi fått en ny fröken idag, å personligen så gillar jag henne bättre.
Så nu är det nystart och så har jag en härlig vecka framför mig! :)
Förresten så sänder jag en tanke till Emelie som har de lite kämpigt just nu, jobba på hjärtat, de kommer att ordna sig ska du se <3

Hälsomässan

Igår så var jag på mat samt hälsomässan tillsammans med storasyster å Julia. Skitkul va de!
Jag var som ett litet barn på grönbete (eller heter de kalv på grönbete?)
Rätt kul eftersom att jag bara några minuter innan frågade Tommy "alltså vem fan går på hälsomässan?" Å tydligen så gör jag det. Haha :)
Har härmed också bestämt att jag tänker utbilda mig till  nagelkosmentolog. (Heter det så?) Nagelskulptör, för er som kan svenska och inte latin ;)

Idag ska jag på viktmöte igen. Faaaaan jag har inte gjort läxan, men jag antar att de inte är inlämning, så jag kanske kommer undan. De känns nästan som när man gick i skolan. Hoppas att jag inte har gått upp i vikt...


Puss

Hälsomässan

Igår så var jag på mat samt hälsomässan tillsammans med storasyster å Julia. Skitkul va de!
Jag var som ett litet barn på grönbete (eller heter de kalv på grönbete?)
Rätt kul eftersom att jag bara några minuter innan frågade Tommy "alltså vem fan går på hälsomässan?" Å tydligen så gör jag det. Haha :)
Har härmed också bestämt att jag tänker utbilda mig till  nagelkosmentolog. (Heter det så?) Nagelskulptör, för er som kan svenska och inte latin ;)

Idag ska jag på viktmöte igen. Faaaaan jag har inte gjort läxan, men jag antar att de inte är inlämning, så jag kanske kommer undan. De känns nästan som när man gick i skolan. Hoppas att jag inte har gått upp i vikt...


Puss

Planer för dagen?

God morgon!

Var på karaoke igår tillsammans med familjen. Tydligen var det deltävling 4 och jag vann! Finalen är i typ januari/februari och jag har chans på ett presentkort för 5000 kr. De är ju perfekt tycker jag.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte lura med mamma å köpa mer mat, roligare med sällskap ju.
Ha en bra dag allihopa så hörs vi lite senare :)

Nu har jag fått min första tröja

Nu har jag fått mitt första paket som jag beställt, allt med körsbär. Det är ju min nya fetish,eller vad man ska kalla det. Som tur var passade tröjan, fast det tydligen var med dragkedja, och visst är den tight, men de får den va. Jag hoppas inte de ser ut som att jag tryckt ner mig i något som är alldeles förlitet. Grejen är den att jag inte haft en enda tight sak på evigheter, så det kanske är dags nu?
Förövrigt så kan jag återigen knäppa mina favoritpar jeansshorts som jag var helt förtvivlad över att jag var tvungen att ha gravid-knäppning i i somras. Men som sagt, nu går dom ihop och nu är jag lika glad som jag var förtvivlad i somras. Synd bara att det är vinter nu och jag måste vänta nästan 1 år innan de är dags att använda dom igen.



Jag ordentligt och prydligt uppställd med ny körsbärströja, örhängen och halsband. Samt armvärmarna som mamma har gjort. Tjusigt, tjusigt!


Och så jag som vanligt, inte lika prydlig alltså :)


Vanlig dag

Jahapp.. dehär är mycket svårare när man är ledig, för då vill man ju alltid lyxa till det lite. Min lyx idag blev att jag tuggade tuggummi å bet mig i läppen, så jävla hårt så jag skrek rakt ut, sen blödde de en stund. Men nu är de bra..

Jag har fortfarande inte hittat på något vettigt att göra idag. Va hemma hos systeryster en stund, men dom höll på å bygga nån grej där så jag tyckte dom fick fortsätta med de. Efter så åkte jag hem till Carro (min brorsdotter) för att se hur dom har de, nu har jag en fot utanför här.. vi får väl se vad nästa destination blir, men de lär va mamma.. Vad händer ikväll!?
Åhhhh jag är uttråkad...

Förkyld

Ligger i sängen, har just ätit frukost. Tycker att dessa soppor är alldeles för dyra. Shit alltså.. jag har aldrig lagt ut så mycket pengar på mat någonsin och ändå får jag inte så mycket i mängd för priset. 12 stycken soppor kostar 269 kr. Man ska äta 4 om dagen. 4 st chili corn carne kostar 119 kr.. för att inte tröttna på sopporna äter jag sånt 1 ggr/dag. Men eftersom att man ska äta så mycket så blir det ju så JÄVLA dyrt.. man kan ju knappt göra något annat än att köpa mat ju..

Jag är lite förkyld idag, har kännt mig halvhängig halva veckan, men nu är jag snuvig också. Ska snart gå upp å duscha å göra mig iordning, så får vi se vad dagen har att erbjuda. Men som sagt, efter billagning och sopp-köp så är jag nästan pank.. BLÄ!!!

Jävla fitta! -Ursäkta?

Ursäkta men jag kan faktiskt inte höra vad du säger när du säger så fula saker. Hur förbannad jag än blir i trafiken så hoppar jag inte ur bilen och börjar föra ett jävla liv omkring mig i trafiken. Dessutom kallar jag inte mina medtrafikanter för jävla fitta.
Fruktansvärt tråkigt tycker jag.. Varför liksom? Jag förstår inte ens hur man orkar.

Mår bättre idag.. å sitter här och inväntar idol. En del av mina kläder jag beställt har kommit, så jag tänkte lägga upp bild imorgon :)


PMS?

Ansiktet är svullet med torra kinder, huden blossar varmt och magen hänger över mer än den brukar, fylld med vätska. Ögonen svämmar över och krokodiltårar rinner ned för kinden utan att du riktigt vet varför. Humöret sviker och du gormar och skriker för att skon inte går att sätta på tillräckligt fort. Allt som folk säger låter som skäll, hur de än säger det och du grinar en skvätt till för att livet just idag är så jävla hopplöst. Flickor, känner ni igen er? Är det PMS jag har? I så fall är det första gången i hela mitt liv som jag har det! Tiden är rätt, så om jag ska sätta en egen diagnos så får det nog bli just PMS. Och vet ni en sak? Jag FÖRSTÅR att kvinnor är monster, för jag mår verkligen skitdåligt. Har aldrig i hela mitt liv kännt såhär, aldrig haft PMS eller liknande problem. Jag säger inte att jag har varit värsta lammungen när jag ska ha marabou, men idag är det total katastrof! När jag var på toa så gled tvålen ur handen på mig och satte sig fast mellan handfatet och väggen. Jag satte mig på badkarskanten och grinade tills T kom och plockade upp tvålen åt mig. Och redan från de att jag steg ur sängen så har jag känt mig på fruktansvärt dåligt humör, på ett vis jag aldrig kännt förr..

Jag tror att anledningen är att jag vid denhär tiden brukar äta lite choklad och dämpa denna fruktansvärda PMS-sjuka, och nu kan jag inte det. Men jag funderar verkligen över om det är värt att må såhär fruktansvärt dåligt, för nu har de inte att göra med "sug" utan helt enkelt något som kroppen behöver för att orka. Jag är totalt förstörd. Och jag ska aldrig aldrig aldrig mer säga att en tjej som har PMS är idiot. De har jag tyckt innan, men nu förstår jag verkligen hur DÅLIGT man mår. Fy fan!

Gonatt.

En liten liten droppe

Jag har alltid fachinerats (stavning) av människor som tränar så hårt så att svetten liksom rinner i pannan. Jag har alltid tyckt att det är fruktansvärt onödigt, jag menar, varför ska man ta i mer än man behöver? Men jag har faktiskt ändrat inställning, och idag tog jag i så att det faktiskt kom en liten liten liten svettdroppe på golvet när jag böjde mig framåt för att göra mina armhävningar (självklart iklädd mina spagetti-armar).

Eftersom att jag aldrig någonsin tränat speciellt mycket i mitt liv så är jag sjukt stolt över mig själv. Jag har nämligen hållt på i ca 6 veckor med träningen nu. Helt fantastiskt tycker jag! :)


Kan det vara min tur nu?

Har fått ett så otroligt roligt förslag idag, så jag hoppas hoppas hoppas att det blir så. I annat fall kommer jag bli riktigt ledsen och besviken. Jag hoppas verkligen att det är MIN tur nu. Att det för en gångs skull ska få gå bra för MIG!
Jag har verkligen tragglat mig igenom de senaste åren. De har inte varit kämpigt helatiden, men en stor del av den. Jag önskar mig nu inget hellre än att just dehär som håller på att hända ska göra det så att jag får ordning.
Jag kan tyvärr inte berätta vad det är än pga omständigheterna, men så fort jag får ett klart besked och alla papper är klara så lovar jag att skvallra...


TRÄNING IDAG... GO GO GO!

Vi gör dethär tillsammans, och om det är någon som vill börja som behöver stöd så finns jag här! Jag ska stötta tills jag själv stupar, för jag vet hur viktigt det är.

Det går inge bra för mig

Jag skulle ju som jag sa innan åka ut för att planera/shoppa julklappar..
Jag kom hem med: En ny väska, ett par tights, en liten fickspegel, en liten flaska hårspray och en ny eyeliner. Allt till mig själv.. Dessutom hade jag glömt middagen hemma, så jag fuskade lite idag och åt en liten liten liten sallad med keso på. Dock tror jag inte att det gör någon större skillnad, men fusket ska ändå erkännas. Även solen har fläckar. Jag har inte ont i magen, men jag känner ändå att den finns lite mer än jag gjorde förr. Haha.

Dessutom så va jag tvungen att bajsa när jag va i skärholmen, dock gick de tyvärr inte att spola för toaletten var trasig. Så sorry ni som kanske fick plocka upp korvarna, men jag blev så blyg och vågade inte säga till på plats så dom ligger nog där och flyter nu (A).



P.s Tack så jättemycket för alla fina komentarer, det gör mig jätteglad! D.s

Hemklickat

http://www.rockme.se/shop/17307/img13/h4213/4824213-rescaledtn-190x177.png
har just klickat hem den dör tröjan som en liten present åt mig själv, söt va..

Före - Nu


Till vänster är jag i somras, till höger är jag idag -8kg. Ser ni någon skillnad? Jag har långt kvar, och jag ser faktiskt ärligt talat själv ingen större skillnad. Har lite olika kläder på mig, till vänster är det en lite "pösigare" variant, annars hade ni nog sett mer skillnad.


DAGS ATT GÖRA DAGENS GÄRNING!

Nu så tycker jag att alla går in på denhär länken: http://www.bandit.se/unsigned/ och röstar på IN BLOOM!
Hade man inte tänkt att göra det så får man inte använda länken. Haha :)

Vaknade tidigt som vanligt, men å andra sidan somnade jag på soffan igår innan klockan hunnit slå 11 ens en gång. Va och tränade, vet inte hur bra det var. Men jag gjorde det i alla fall. Hade fruktansvärt ont i halsen när jag kom hem därifrån, dock ingenting innan och idag mår jag bra. Så så farligt kan de ju inte ha varit ändå..

Mamma har gjort jättefina armvärmare åt mig, bild kommer nedanför här tänkte jag..

Idag tänkte jag åka och kolla på lite julklappar. Eftersom jag totalt ändrat mitt liv i övrigt så tänkte jag även undvika julstressen (inte i den meningen att jag inte tänker fira jul) utan jag tänkte undvika att handla julklapparna dagen innan, som alltid annars. Jag är nämligen den där jobbiga människan (som jag själv hatade när jag jobbade i butik) som på julaftonsdagen står och trampar i affären 5 min innan stängning och fortfarande inte vet om mamma vill ha en rosa eller röd grytlapp i år.. om ens en grytlapp, hon kanske vill ha en klänning? Åh,nej.. då måste jag rusa till en annan butik.. som jag sedan står i 3 min innan stängning för att komma på att domdär grytlapparna nog inte var så tokiga ändå..

Ja ni hajjar ju grejen..

Jag tänkte inte vara så i år. Jag tänkte redan idag börja planera inför jul. Som ni vet sedan innan så har jag ju redan rangordnat dem som ska få julklappar och i vilken prisklass, så nu är det bara inhandlandet kvar :)



Finfina som mamma gjort!


Snart börjar Beck

Nu börjar min favoritgubbe snart! Jag är ju helt förkrossad nu när den senaste Beck var den sista. Varför?:( Jag vill ju se Beck forever i nya tappningar..
Känner mig glad och peppad idag, igen.

Har tänkt ganska mycket på hur livet har förändrats bara på ett litet slag. Och hur min syn på saker och ting har förändrats. Jag mår mycket bättre och är mycket gladare, kanske har det med inställningen att göra. Dock gillade jag gruppen "Vad fan väntar du på, att hela stolpen ska bli grön ELLER? KÖR FÖR FAN!!"På Facebook häromdagen.. Men mitt hetsiga temprament är ju bara lite charmigt i jämförelse med att jag alltid var sur (förjävlig) eller halvsur (lagomt rolig att vara med) förut. Nu finns åtminstonde ett glad-tillstånd programmerat också.. :)

Dagens fundering (en lite längre variant av tommys fundering idag...)

Varför tycker negrer att det är så kränkande att det heter negerboll (jag håller med) negerbollar är ju jättegott, och vi har ju inte döpt dom till de för att vi är rasistiska och hatar negrer. Jag menar.. hade vi velat vara taskiga hade vi ju kunnat döpa nåt annat till något med neger i. (sedan skulle jag aldrig någonsin i hela mitt liv kalla en mörk människa för neger/negress osv.. det är kränkande, med tanke på vad ordet "neger" betyder. Men man kan ju inte ändra på ett namn i ett land för att det betyder något dumt i ett annat land) Ska chilenare/spansktalande byta ut ordet "Negro" då som betyder svart? Eller ska vi sluta heta Karin i Sverige bara för att det betyder "Jävla hora" på något annat språk? Eller företaget Gooh kanske ska byta namn, för de betyder ju bajs på ett annat språk... (jaja nogtjatat)
Nu tror ni att jag ska säga "ska jag bli arg för att det heter vitlök" MEN DET SKA JAG INTE!!
Däremot så kom han på att man kunde göra "negerbollar" med vit choklad.. å sedan kalla de för "svennebollar". Då blir det ju jämnt.. Eller?

Nu parlamentet, sedan Beck.. sen sängen..
Sov gott!

Totalt 2 dm

Jag var hemma hos mamma och mätte mig idag..

Detta är resultatet idag

Midja: 99 cm (från början 114)
Överarm: 33 cm (36,5)
Lår: 54 cm (från början 55,5)
Byst: 114 cm (från början 116 cm)

Det är helt fantastiskt, jag blir så sporrad att fortsätta.
Nu ska jag äta middag.. å sedan blir det myskväll och Beck för hela slanten.
Mår inte så bra idag, har ont i halsen och har nog varit febrig tidigare. Får se hur det är imorgon, men är jag kry så blir det träning.


Puss!

Ny smakupplevelse

Var å handlade på itrim idag för att få lite lunch. Köpte en ny "bar" givetvis inte en sådan som man dricker, utan en lite nyttigare variant. SKITGOD! Så nu får jag öva på igen att hålla mig ifrån den. Hmm.. :)

Igår var det ju som sagt karaoke

Mamma och storasyster Helén
Jag och min svägerska Lotta
I västergård på greken där (som ligger vid konsum) så har min brorson och "svåger" karaoke varje fredag från 20-00, sjukt bra drag var det, så har ni vägarna förbi så tycker jag att ni ska gå dit. Trevligt ställe, bra service, snygg personal och ja.. de kan inte bli så mycket bättre :)

Lite bakgrund

Jag hade tänkt att dela med mig av lite bakgrundsinformation. Inte på något vis för att ni ska tycka synd om mig, de har jag gjort själv så att det både räcker och blir över. Utan för att ni ska förstå varför det har blivit så här. Jag kan i ärlikhetens namn säga att jag inte riktigt har sett hur illa det har varit förrens nu. Och jag har nog aldrig i mitt liv kännt mig tjockare än jag gör nu. Trots att jag har gått ner 8 kg. Skillnaden? Ja, det är den att jag har plockat bort skygglapparna och börjat se sanningen i vitögat.

När jag var 15 år gammal så gick jag i musikklass i Rosenborgskolan i Södertälje. Vi hade haft en liten konsert för föräldrarna som både min mamma och pappa å syster med familj hade varit för att titta på. Efter konserten så skulle pappa följa med min syster hem för att få massage (hon är utbildad stressterapeut). Efter att han varit där så kom han hem, öppnade dörren in till mamma på toaletten och frågade om hon tyckte att dom hade det bra. Jag och mormor satt stumma i vardagsrummet och jag kände redan då "nu är det kört". Mycket riktigt. Kört var det, och efter den dagen har jag bara sett honom ett fåtal gånger. När jag var 16 så ringde han (efter att jag skrivit ett brev till honom) och sa att han inte hade lust att vara min pappa längre. Detta tog fruktansvärt hårt på mig, men det var ändå skönt att få det i klartext, så jag slapp sitta och vänta på att han skulle ringa. För det gjorde jag varje dag. Jag var (och är fortfarande) förbannad på honom för det. Men det är ju ingenting som blir bättre tack vare det. För att dämpa smärtan jag fick utav att han lämnat mig, så åt jag godis, chips, glass, pizza osv.. Senare i livet. Jag pratar nu om nåt år. Så fick jag fruktansvärd separationsångest. Jag hade på den tiden en pojkvän som jag rent ut sagt höll i med järnhand. Det var absolut inte min mening, och jag var definitivt inte svartsjuk på de viset (vilket senare visade sig inte ahde avrit obefogat) men i vilket fall som helst. Vi kunde sitta och chatta på MSN, och om han var tvungen att gå så kunde jag börja gråta. (detta har jag såklart inte erkänt för honom) men ändå. Så illa var det. Jag dämpade min separationsångest med att äta...godis, chips, glass och pizza.... Ja ni förstår ju hur detta beteende slutade? I samma veva tog jag studenten, slutade jobba i butik varannan helg och fick ett kontorsjobb inom elbranchen. Detta gjorde ju sitt, för nu rörde jag inte på mig längre..utan satt still. Kilona började smyga sig på. Valkarna över jeansen blev större och större, tills jag till slut inte kunde knäppa dem. Sedan slutade jag att använda dem, och dom ligger fortfarande längst ner i garderoben.. Sedan gjorde jag slut med min dåvarande pojkvän och träffade en ny. Vi flyttade ihop och han tränade hårt och åt mycket godis. Jag tränade inte alls men åt ändå mycket godis, i samma takt som honom.. (jag fick några trivselkilon) sånnadär som man får när man är lyckligt sambo och hela livet leker.. Men sedan blev jag nog för tjock, eller så var han helt enkelt inte kär för det tog slut.. Under den tiden mådde jag så fruktansvärt dåligt så jag inte kunde äta.. och rasade ner i vikt igen. Jag kämpade på, men jag hade ju fortfarande rätt mycket separationsångest, och jag hade aldrig bott själv. Detta gjorde att jag dämpade ångesten (i min ensamhet) med att äta.. MASSOR. Jag började sakta men säkert gå upp igen.. och i januari i år så dog min pappa. Inte för att jag hade haft någon kontakt med honom de senaste åren.. men nu är det verkligen definitivt. Han är borta och jag kommer aldrig aldrig aldrig få något svar på varför i helvete han har gjort som han har gjort!? Det är inte saknad jag känner, absolut inte. Egentligen inte tomhet heller. Däremot känner jag en otroligt stor besvikelse, och ett hat jämt emot honom. Om han bara visste vad han har förstört i sina dagar. Både för mig och mina syskon och inte tala om alla hjärtan han krossat.

Det är absolut inte bara hans fel att det har blivit såhär. Det ligger annat bakom också. Men det här är en del i att saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig. ABSOLUT ingen ursäkt. Men en förklaring till att mat är en sak som är lätt att ta till/ta bort när livet är jobbigt..
Jag vill understryka att jag inte skyller på någon. Jag förklarar bara vad min ångest bottnar i.

Idag har jag lagt allt sådant bakom mig, och det är också därför som jag plockat bort skyddslapparna och orkat ta tag i problemet. Viktuppgången är bara ett "symtom" det är inte vad de riktiga problemet handlar om. De ligger djupare. Och man kan inte ge smärtstillande på symtomen, om man inte behandlar sjukdomen som har orsakat dem.


Ha en bra dag, det ska jag ha!

Utgång

Idag ska jag ut och sjunga karaoke, min brorson har startat upp i västergård i slöddertälje, så jag ska åka dit och supportra lite nu bara för att de är premiär, trots att jag jobbar imorgon. Tänkte dock inte stanna så länge..
Känner mig trött och sliten, men det är ingen idé att klaga, jag har själv satt mig i denhär situationen, så  då är det lika bra att härda ut...

-

Helt plötsligt känns det som att 9 januari är väldigt långt bort, och som om de här är väldigt jobbigt. Mitt engagemang skiftar upp och ner. Ibland är jag skitpeppad, men kan lika snabbt gå över till att vara skitless på allt..
Just nu är jag (som vanligt) sugen på sushi. Jag förstår inte varför denna rätt spinner omkring i skallen på mig så mycket.. Men de är de enda jag vill ha..
Sitter här med såndär coscos-rätt och är inte alls sugen. Men nu ska jag äta å sen brukar de bli lite bättre..
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!!
Hur fan kunde jag vara så dum så jag satte mig i denhär situationen, varför satte jag inte stopp innan det hade gått såhär långt? Jag har bara mig själv att skylla.. men ändå.. Varför?

Fantastiskt!

För någon dag sedan när jag vaknade så insåg jag att jag börjat få pyttesmå muskler på armarna..
HELT fantastiskt då jag tidigare liknat en seriefigur.. (Ni vet en såndär som spänner musklerna, så blir det en pytteliten bulle som sedan liksom punkteras och glider ner under armen som ett fint gädd-häng istället)
Men nu är hänget (på armarna) i alla fall ett minne blott!
Har käkat frukost för en timme sedan ungefär, och ska börja med dagens vattenintag. Jag blir så nervös över att jag inte ska lyckas dricka så mycket vatten jag sak under dagen, så jag smäller nästan i mig allt på en gång, å sedan måste jag kissa sjuhundrafemtioelva gånger under förmiddagen. Sedan på eftermiddagen så är jag ju törstig igen, å dricker mer vatten (som jag egentligen inte behöver) å då blir de ju massa vatten för mina stackars organ att simma i. Man får ju passa sig så man inte blir förgiftad..
Förresten, efter de att jag gick över på LCD (tror jag det heter) så har också bajset skärpt till sig och är inte som stenar längre. Därav behöver jag inte längre vara nervös för hemorojder. Så nu behöver ni inte oroa er för det (om ni nu gjorde det) :)
Hej sålänge..

Vissa saker är så sjukt jobbiga

Jag kan bli så jävla arg på mig själv ibland, för jag är en mästare på att skjuta fram saker. Saker som jag tycker är skitjobbiga, som egentligen inte är det. En av dom sakerna är att bytadäck på bilen. Man ska hämta däcken, åka iväg, betala, å sen lämna sommardäcken tillbaka i källarn. De här är något som jag går å drar mig för minst en månad innan det är dags..
Samma sak kan vara att boka tvättid. Jag tycker det är så SJUKT jobbigt, inte att tvätta utan just att boka själva tiden. Så jag drar ut på de tills jag näst intill får gå naken. Dååååå bokar jag en tid, och är skitirriterad över att jag måste vända på kläderna 3 gånger innan jag kan tvätta.
Men sen så när jag väl gör det så inser jag ju att de inte va så jobbigt, å så bestämmer jag mig för att jag inte ska vänta så länge nästa gång.. å sen när den gången kommer så har jag glömt de, å då är de samma visa igen!

Jaja, nu är däcken bytta och de är inge mer med de...å 100 kr mer kostade det om man jämför med förra året. Snart kostar väl däckbytet lika mycket som de kostar att köpa en ny bil..

Träningsdag- japp japp

Uppe är jag nu, ätit frukost har jag. Sitter här med en kopp kaffe (utan mjölk) och ska snart dra till gymmet!
Var och såg saw3D igår, den var riktigt bra. Lite dåligt med 3D-effekter, men annars så tycker jag att själva handlingen (eller vad man ska kalla de) var bra.
Förresten så var jag på samma biofilm som Magnus Betnér, så bara de gjorde ju saken lite bättre.
Idag blir det fönstershopping på hög nivå, ska åka till jysk och inhandla barstolar för halva priset tänkte jag (inte till mig själv dock) men de är ju alltid kul å hänga med.
Grannen här håller på att borra sig igenom golvet här, så nu hör jag inte vad jag tänker..
hej då!

SÅDÄR JA!

Jag tänkte ju bara uppdatera er om att jag nuförtiden kan ha min jacka, som jag senast använde när jag gick i gymnasiet. För efter de så växte jag ur den. Men som sagt: NU KAN JAG HA DEN! Jag kickar ass!

Ikväll blir det saw på bio 3D i Vällingby, detta pga att det är fullsatt nästan överallt i hela stan.
Så nu förtin är krogen utbytt mot bio..


Förresten så säljer min mamma SKITFINA armvärmare för 100:- /paret.
Tänkte visa bilder på de framöver här. Så är det någon som är intresserade av att köpa armvärmare som är finare än dem i butiken, å dessutom kostar ½ priset så är det bara höra av sig!



Nähä nu gick de inte inte att ladda upp dendär jävla bilden, men skitsamma.. jag har en bild på mig och min nya(fast gamla) jacka! :)




Why why why?

Idag hade jag tänkt att byta däck på bilen, men då hade dom ju stängt såklart..
Så jag får helt enkelt göra de imorgon. Kom hem till mamma där jag hade fått en tandläkartid. Jävla skit, jag som trodde att jag skulle slippa de i år. Jag känner verkligen inte att jag har råd med någonting nuförtiden. Har ju äntligen lyckats betala dendär jävla bilfan nu, men då ska jag ju laga tänderna också. Åhhh...

Idag är de en skitdag, men de hade de varit varelse jag fick äta eller inte. Jag känner inte för en fet chipspåse idag..även fast de hade varit mitt vanliga beteende. Helt otroligt egentligen...


Tänkte bjuda på lite bilder

Det är helt otroligt egentligen vad mitt liv har förändrats på bara några veckor. Och anledningen till att jag tog tag i det här är för att jag mådde så otroligt dåligt så ingenting kändes värt längre. Nu mår jag så fruktansvärt mycket bättre att detta verkligen är något jag kan rekommendera till alla, även om man inte är överviktig så kan det finnas andra saker man kan lära sig på en sån här otrolig resa.
Jag har alltid varit ganska förvirrad, har sällan koll på saker och sen har jag alltid varit väldigt glömsk.
Nu efter Itrim-starten har jag börjat få lite mer koll på saker, men dehär med glömskan, de har bara blivit värre. Jag kan titta på en sak och tänka "nu får jag inte glömma dendär" sedan fantiserar jag om hur jag lägger ner den i väskan. Och när jag ska ha den så finns den inte där. Helmärkligt tycker jag. Men då brukar den ligga kvar på de stället som jag såg den sist på.
Detta gjorde jag även när jag gick i skolan. Sista året skolkade jag ganska mycket under vårterminen i 9an. Detta visste jag själv faktiskt inte om, då jag vid varje ny lektion gick och hämtade böckerna som jag skulle ha, tog vägen förbi cafeterian för att sedan fastna där under lektionstiden.. sedan gick jag tillbaka till skåpet å lämnade böckerna, och hämtade nästa lektions böcker. Sådär kunde jag hålla på i flera dagar, utan att knappt ha varit på en enda lektion. Dock höll jag på att ramla av stolen när fröken ringde hem och sa att jag varit borta nästan 75%. Jag fattade det helt enkelt inte. Då har man inlevelseförmåga.
Här om morgonen letade jag efter bilnyckeln till bilen.. det visade sig senare att den satt kvar fint i dörren och hade suttit hela natten.. ja ni hajjar ju grejen..


De omtalade pumporna. Mamma pumpa å Bebispumpa

 

 


Jag klädde upp mig som transa några veckor innan jag började på Itrim


Viktgruppsmöte del 3

Idag har jag varit på viktgruppen igen. Det är både rolig och relativt tråkig info jag har om denhär dagen idag.
Jag hade gått ner 3 kg dessa 2 veckor så nu har jag totalt tappat 8 kg 3 veckor. De tycker jag är jävligt bra jobbat och jag ger mig själv en klapp på axeln. Jag är stolt över mig själv och det är de som är de absolut viktigaste! Sedan är jag ytterst tacksam för allt beröm och all stöttning jag får, utan er skulle jag inte klara det här.

Jag tänkte härmed också klargöra innan jag tar upp de tråkiga som hände idag att detta är MIN blogg, där jag skriver av mig MINA tankar. Detta kan ibland säkert låta som att jag klagar/gnäller/säger orättvisa saker, men de är inte så jag menar, utan jag använder detta som ett bollplank där jag kommer att ge min metod både ris och ros. Men det skall finnas i bakhuvudet på alla att jag i grund och botten är ytterst tacksam till Itrim som hjälper mig, stöttar och finns där. Men det finns ingen som är fullkomlig och utan mitt gnäll skulle ni sannerligen inte tycka de vore kul att läsa heller..

Viktgrupperna går ju ut på att vi ska peppa varandra. Och jag är inte den som är den, jag tycker det är otroligt viktigt att ge varandra kredd. Men jag är inte heller sen med att erkänna om det är något som jag inte klarat av. Så som ni vet så har jag inte varit och tränat alla mina pass denhär veckan. Jag har tränat 1 av 2, vilket jag är nöjd med då jag tidigare i mitt liv inte tränat någon gång. Vi har ju mål varje vecka, å på gruppen så får en varannan vecka dela med sig av vad som gått bra och mindre bra. Då det gått mindre bra för mig denna vecka så tänkte jag dela med mig av detta eftersom att jag anser att de vi håller på med är svårt, och jag behövde i alla fall höra att de var fler som inte hade nått alla sina mål. Måltiderna är inga problem för mig, men detta med vardagsmotion är något jag helt enkelt är skitdålig på. Detta "erkännande" slutade i vilket fall som helst med att jag själv fick sitta som syndabock medan resten av gruppen skulle ge förslag på hur jag skulle komma på rätt köl igen. Jag undrar nu, hade ALLA i hela gruppen klarat exakt ALLA sina mål VARJE dag? De tror jag faktiskt inte på, jag vet till exempel att det var en där som stoppat i sig lite "extra" tilltugg utöver måltiderna. Men alla satt där som ljus och sa inte ett ord om tex "nej, men jag har inte heller klarat alla mina mål, nu tar vi nya tag tills nästa vecka"
Jag menar definitivt inte att skylla på någon som faktiskt klarat alla sina mål, de gjorde jag också förra veckan. Men herregud, vart tog medmänskligheten vägen?
Förutom måltidsordningen som mötet handlade om så var de enda jag lärde mig under denna gruppträff att jag ska ljuga nästa gång, eller inte delge alls hur det gått. Jag tyckte att det var fruktansvärt jobbigt att känna mig "duktig" för att jag talade sanning om mina brister, och sen få stå till svars för det. För det spelade ingen roll vad jag sa, jag borde ändå ha tränat. Och JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA det borde jag ha gjort. Och jag skämdes över att jag inte gjort det, men jag tror inte att dendär metoden var rätt just för mig, så jag ska nog inte delge mina mål och resultat i gruppen någon mer gång...




Dock förstår jag nu varför man bara får väga sig varannan vecka, för då blir man mycket gladare när man gått ner så mycket..=)

RSS 2.0