Gubbröra

Jaha ja. Imorgon fyller min mamma år. Jag tänker dock inte berätta här om några planer då jag vet att hon läser min blogg. Så de håller jag för mig själv.

Just nu känner jag mig lite rörig i skallen. Allt går lite upp och ner. Det är så svårt att veta hur man ska göra. Så många olika val man ska göra. Jag får ta och fundera en gång till...

Joda så atteh..

Okej, jag må vara jordens tråkigaste människa. Men när vi kom till till halvön, som vi skulle paddla ifrån igår så fick jag panik. RIKTIG panik. Det blåste och var skitkallt! Så jag valde att åka "hem". De absolut bästa valet jag gjort på så otroligt länge. För när man inte är så peppad som alla andra, då är man heller inget roligt sällskap, å man måste själv känna att det är dags att lämna. Jag kände mig otroligt stolt över mig själv, när jag valde att åka "hem" istället. Jag trodde nämligen att de skulle avbryta färden om de var dåligt väder. Och för mig är det dåligt väder om de blåser å regnet hänger i luften. Förvisso tyckte inte alla andra de, men jag tyckte de. Och när jag fryser blir jag asgnällig :/
Jag lovar er, godiset har aldrig varit så gott, soffan hemma hos Ewa har aldrig varit så skön.. å drömkåken har aldrig varit så bra..
<3

Midsommarafton i all sin glans..

Jag har, vid något absolut inte starkt tillfälle råkat lova bort mig till en lingonö. Jag ska alltså.. under 24 timmar spendera min midsommar med att paddla, tälta å vara helt fast på en ö. Utan mottagning på telefonen, utan toalett / dusch osv.. Nej, jag är ingen fin flicka som inte kan kissa i skogen. Bajsa kan jag också göra om nöden skulle falla sig på. Men jag gillar inte friluftslivet. Inte alls faktiskt, så jag förstår inte hur kan kunde gå med på det här!?
Förutom detta så är det ISKALLT i Dalarna, det känns som att sommarn tog slut för länge sedan. Jag har ägnat hela morgonen åt att osynnisgå på toaletten, (IFALL det skulle komma lite mer) Jag har under hela morgonen läst små söta citat i "Dassboken för kvinnor" å funderat på om jag ska ta med mig en fön;)
Nu börjar solen i alla fall titta fram lite, men jag börjar oroa mig för att den luras, så fort vi kommer till den där jävla ön kommer säkert regnet stå som spön i backen.
Jag säger bara en sak. Glad midsommar och det är tur att jag kan simma!

...

Hittills har de inte hänt så mycket på min semester, de har inte varit så fint väder. Men då har jag kunnat vila utan att ha dåligt samvete. Alltid något positivt.

Jag borde nog egentligen ha lagt ner lite mer tid på gymmet, men vad gör väl de..
Sitter just nu hemma hos min syrra, ska alldeles strax åka å hälsa på mamma <3


Puss

God kväll

Har väl egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag tycker att semestern flyter på.

Att jag älskar min mamma

och att saker och ting ibland kan ändras så jävla fort så man inte hänger med..



God natt å sov gott



SEMESTERTIDER!

Nu har jag semester, helt underbart fantastiskt skönt. Eftersom att jag har lackat ur en del sista tiden på saker jag inte tänker nämna här, så tycker jag att det är extra skönt!

Nu ska jag bara vila och ta de lugnt i nästan 5 veckor. Började semestern med att däcka i soffan vid 17-tiden. Vaknade vid 21 för att se en film å däckade totalt vid 23-tiden igen. Jag tror att musten liksom bara gick ur mig.

Har just varit nere å städat ur bilen. Ska åka iväg för dammsugning o utsidantvätt.


Puss på er!




Stranden

Igår var en av de enda dagar då jag både var ledig och det var fint väder samtidigt. Min lilla systerson Joel ringde på morgonen och frågade om jag ville vara med honom, så vi packade ihop badkläder å åkte till vinterviken (varför heter det så?) i Gröndal för att bada. Jag brukar i vanliga fall inte bada eftersom det både är för kallt och för att min kropp blir så otroligt osmickrande i bikini. Jag vet inte varför, för i vanliga fall tycker jag inte alls att det är så farligt, men i bikini är det som om varenda lite skavank kommer fram på ett osmickrande vis. Jag brukar få ta av mig ett plagg i taget, å med tanke på hur många lager jag brukar ha på mig så brukar jag inte vara avklädd förren det är dags att åka hem, å då är det ju försent att bada ändå..
Men igår slängde jag av mig allt på en gång å badade hejvilt tillsammans med ungarna! Å idag är priset för detta en rejäl jävla solbränna. Till och med ögonlocken är röda å svullna... Men det var de värt!

RSS 2.0