Stora frågor om livet

När man sitter så här som jag gör, å inte kan gå längre än max till toaletten och tillbaka (trots att jag gjorde frukost alldeles själv imorse) så börjar man fundera på massa saker.. En av de stora saker jag kommit på är att man går på toaletten så OFANTLIGT många gånger varje dag.. jag brukar inte reflektera över det, men jag kan ju inte låta bli, nu när allt är så förbaskat jobbigt..

Jag har också kommit på att om man drar in snoret för mycket så får man väldigt lätt bihålsinflammation, iallafall jag.. så nu sitter jag här och övar på att snyta mig istället. Haha..

Jag har kommit på att jag aldrig kommer kunna skriva en hel bok.. för oftast börjar mina texter väldigt målande och intressant, men sen när det börjar bli förmycket så trappas mitt tålamod av och jag vill bara bli klar nu nu nu..
Jag har kommit på att mamma är där i alla lägen och hjälper till

Jag har kommit på att jag älskar att köra bil och att det är fruktansvärt svårt att tvätta håret i badkaret ståendes på ett ben..

Jag har kommit på att blondinbella har tagit över hela världen snart... eller åtminstonde hela Sverige, och de borde ju räcka!?

Jag har kommit på.. att dehär är helt meningslöst, men det går ju inget på TV...


... och att jag faktiskt är en diva.   shoop shoop <3




Hemmalördag

Ja, idag har jag ofrivillig hemmalördag.. ni vet en såndär dag när exakt ALLA man känner har något roligare att göra, än att umgås med mig.. Min stackars mamma MÅSTE eftersom jag bor här.. (HAHA)
Igår vad jag ute på lite galej, eller nja, jag var påväg hem till Sandra. Och då trampade jag ner i en grop å vrickade foten.. och inte nog med det... jag är smällförkyld också å mitt knä blev sårigt. Summan av kardemumman blev att jag lärt mig att jag hädanefter inte ska gå och smsa samtidigt.. det är nämligen = en dålig idé. Som gör att man får - 500 pengar på kontot å 2 kryckor att stötta mig på... blä!


Varför?

Varför blir det så stökigt runtomkring mig när jag är hemma och sjuk? Eller jag kanske ska säg att det blir extra stökigt då. För vart jag än kommer så blir det rörigt. Min fröken sa alltid att det ser ut runtomkring en som det ser ut i hjärnan. Jag har alltså en stökig hjärna. Det kan jag förvisso hålla med om, för jag tänker ofta på olika saker samtidigt, och hoppar emellan ämnena jag pratar om..
Hur som helst så är jag hemma från jobbet idag, jag hade superdupermigrän imorse, men nu känns det lite bättre. Dom bjuder på tårta i affären här bredvid och jag har redan varit där 3 ggr.. haha skämtosido, men lunch måste jag ju ha:)
Igår målade jag en vägg hemma hos Tommy å både han och jag var helt förbluffade över hur händig jag faktiskt är.. woop woop :D
Sen råkade jag ha färg på fötterna å ställa mig på hans vita pall, så vi var tvugna att måla den också, men de gjorde inget för den blev mycket snyggare då! Och väggen blev också snyggare.. å passade bättre ihop med zebran som sitter där. Ja... de blev bra alltså, om ni inte fattade det ;)

Släktrehab

Tjohej, jag är ledig idag. Det känns som att jag aldrig är ledig, och när jag är det så går de så jävla fort så jag knappt hinner andas, så är de dags att jobba igen. Jag är så sjukt morgontrött, jag kan inte komma ihåg att jag varit de förut, utan det har kommit med åldern...som de mesta. Har till och med skådat en viss tendens till rynkor runt ögonen, så nu är det raka vägen hem till sis å invardera hennes marykay-låda!
Idag ska jag och mamma åka hem till min gammelmoster och hälsa på! Tråkigt att hon bor så långt bort så man måste åka gamlavästerhaningekräkvägen dit...
Puss!

Beundran

Jag beundrar verkligen folk som har något att säga i sin blogg varje dag. Och extra mycket beundran får dem som har något att säga flera gånger varje dag. Det spelar ingen roll hur mycket jag tänker och hur mycket jag gör. Det känns ändå aldrig som jag har något att säga.. och när jag verkligen har det, då har jag inte tid att sitta här. Jag antar att man måste bli beroende för att tycka att det här är de viktigaste man kan göra, så viktigt att allt annat måste sättas åt sidan en stund, så att man kan berätta om de man redan gjort, för att sedan göra det man ska, så man kan berätta om det.. Ni förstår ju att allt tar åtminstonde DUBBELT så lång tid helatiden. Speciellt eftersom att man gärna ska ta kort på de man gör/gjort också.. så man lever helatiden sitt liv sett genom en kameralins..

Idag har jag Joel och Tommy varit å sett smurfarna, jag garvade asmycket å den var skitrolig!
Mer än så har inte hänt utöver de vanliga (läs jobbet)

puss!


I sommarens soliga dagar

Hello! (Återigen)

I'm back. Kanske bara på lite visit, men det är ju så förbaskat kul å gå tillbaka för att läsa vad man gjorde förr. Snart är det ett år sedan jag skapade den här bloggen, och egentligen har inte så mycket ändrats. Jag har förvisserligen gått ner lite i vikt, å det håller jag fortfarande. Men i övrigt är allt som vanligt.. Tja, förutom den lilla detaljen att jag flyttar snart. Till en alldeles egen liten (läs nyrenoverad) lägenhet här i Slöddertälje. Min plan från början var ju att få en lägenhet uppe i stan, men jag får helt enkelt inse att jag får stanna här ett tag till, då de är totalt omöööjligt att lyckas haffa till sig nåt om man inte är snorrik. Och jag har snor, men jag är inte rik!

Den 1 okt bär flyttlasset av, och jag kan knappt bärga mig. Ni förstår att senaste tiden har jag blivit väldigt intresserad utav heminredning, så det kunde inte passa bättre än att jag fick en lägenhet just nu. Förövrigt passade gubben på att ringa på min födelsedag å säga att den var min, så bättre kunde det ju inte bli! Dessutom ligger den 1 vån ovanför Emelie <3 så lyckan är total!


Jaja, nogtjatat om de!

RSS 2.0